cckaraduman
Aktif Üye
- Tepki
- 278
- İsim
- Çetin Can Karaduman
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkürler beğenmenize sevindim Ben Mersin'de yaşıyorum burası cehennem gibi sıcak oluyor yılın büyük bir kısmında Ben satın aldığımda hava hala sıcaktı ve bende hatırı sayılır derecede terleyen bir insanım. Zamanında deri bileklikler filan takardım onlar koku yapardı ama bu saatin kayışı koku yapmadı hemde hiç. Alerjim de var kaşıntı tarzı bir şey de olmadı. Ben kayış konusundan oldukça memnunum. Ama incelemede de bahsettiğim gibi kayışı isterseniz 22mm olan herhangi bir kayışla değiştirebiliyorsunuz. Ben kişisel zevkimden ötürü aliexpress'ten bir sipariş verdim bekliyorum yeni kayışımı O da şunun siyah tokalısı :
Ha bu arada Amazfit'i aliexpress'ten Mersin'e gelmediği için almadığımı söylemiştim birkaç mesaj önce Nedir bu tezat demeyin bu kayışı da İzmir'de ailemin yaşadığı evin adresini vererek satın aldım. Amazfit'in gümrük ödemesi vs onlara yüklemek istemediğim, onlarda uğraşamayacağı için aile evine göndertmemiştim. Bu da burada bir küçük not olsun
Ha bu arada Amazfit'i aliexpress'ten Mersin'e gelmediği için almadığımı söylemiştim birkaç mesaj önce Nedir bu tezat demeyin bu kayışı da İzmir'de ailemin yaşadığı evin adresini vererek satın aldım. Amazfit'in gümrük ödemesi vs onlara yüklemek istemediğim, onlarda uğraşamayacağı için aile evine göndertmemiştim. Bu da burada bir küçük not olsun