Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@Anonim ben sizin test videolarını da izledim ama yine de sormak isityorum sj4000 i keecoo , xiaomi. ben şunu seçerdim dediğiniz hangisi bir adım önde olan hangisi

Scudo
@ziyainal Sj4000 i kesinlikle elerdim, xiaomi ve keecoo arasında ise eğer teknikten anlıyorsam arka ekrana ihtiyacım yoksa xiaomi yi seçerdim ki bulması daha kolay, yok anı koleksiyoncusuysam keecoo yu seçerdim... Bu arada banggooddan bende bi xiaomi yi siparişi verdim, herkes inceledi ben kendim de inceleyip test videolarıma kendi yorumumla dahil edeceğim... :) Unutmadan dün narr bandanayı yolladım muhtmelen ptesi ulaşacak ;)

@Anonim soru soruyu doğuruyor :) bir aksiyon kamerasında arka ekran olmazsa olmazlardan mıdır ? teknikten anlamanın içeriği nedir ? :)

inceledikten sonra satışa çıkarsa talibim :)
evet ya ben mail atacaktım çok teşekkürler aras kargodan aradılar beni ilçeyi sormak için trabzon yeni büyükşehir olduğu için daha alışamadık merkez ilçeye. :)

@ziyainal Güzel sorular :) Wi-fi olduğu için ekran olmasa da telefona bağlanıp ekran olarak kullanılabiliyor ama ben kendi tecrübelerime dayanarak söyleyeyim öyle anlar oluyo ki telefona bağlayacak vakit olmuyo ha geniş açı nasılsa çeker diyosunuz o zaman şu problem çıkıyo yakın çekimlerde çekmek istediğiniz nesne tam kadraja girmemiş olabiliyo...Tabii bu herkesin tercih meselesi ama benim tercihim ana kameram mutlaka ekranlı olmalı...
Teknik derken Xiaomi Yi 1080p 60 fps çekim yapabiliyo ki bu sj4000 de olsun veya keeco da olsun 30 fps...Kaldı ki 720p ve daha düşük çözünürlüklerde Xiaomi yüksek fps oranı ile yani saniye başına çektiği film karesi oranı ile emsallerine göre açık ara önde...Bu ne işe yarıyor, çektiğiniz videoları slow motion yapabiliyorsunuz...Ha ben kaç defa yaptım belki bi kere o da içi su dolu balon patlatıp kanalıma yükledim :) Diğer taraftan xiaomi ambarella a7 işlemci kullanıyor ki tepkileri çok iyi bir işlemci bu ama keecoo yu da yabana atmamak lazım novatek işlemci kullanıyor...Bu iki işlemciyi kıyaslarsak a7 bi tık önde bence... :)

@Anonim Ben sjcam almayı düşünüyorum onu neden elediğimizi sorabilir miyim? :D

@barayda Çekim kalitesi diğerleri kadar iyi değil... Youtube da kanalımda çekimleri var...Ayrıca dahili mikrofon sesi çok iyi değildi...Malzeme kalitesi de keza aynı şekilde...

@Anonim Anladım arkadaşım kullanıyor şu ana kadar memnun. Peki xiaomiyi garantili alabileceğim bir yer var mıdır?

@barayda Ben banggood dan aldım ama bi önceki sayfa da @Can E. ebay de daha ucuz fiyat veren bi bağlantı paylaşmış... Yalnız şöyle bi durum var sj4000 de aksesuar açısından yok yok :) Xiaomi de housing de dahil aksesuarsız geliyor...Bunları da göz önünde bulundur mutlaka

@Can E. şimdi verdiğiniz linkten alırsam 46$ olarak mı alacağım yoksa € mu olacak gerçi kur bakımında bir birlerine çok yakın 50 60 lira oynar en fazla :)
@Anonim kanalınızdaki videoları inceledim, açıkcası ekranı olmaması dışında xiaomi yi gerçekten hoşuma gitti ki ekranının olmayışı da çok fark yaratacağını da kendi adıma düşünmüyorum.Bakalım bu ay sonunda yada öbür ayın ortalarına doğru sipariş vermek istiyorum aklımda 2 site var
(link)
(link) bu 2 siteden birinden almayı düşünüyorum sizce hangi siteden almalıyım ? Birde ek olarak
(link)
(link)
bu 2 link var 23 parçadan oluşan ekipman ve su altı kabı

@MakRo Gearbestten alınabilir ben banggood dan aldım neden daha önceden bildiğim için...Ama açıkçası @Can E. nin verdiği link daha ucuz yalnız linke tıklayınca alman ebay i çıktı...Bende naptım normal ebay e xiaomi xiaoYi diye yazıp arattırdım aynı kamera 49 usd ye çıktı...Alışveriş sitelerinin arasında en güveniliri kesinlikle ebay...Bi problem olması durumunda paranızı iade alırsınız...

@Anonim Evet aksesuar konusu benim için çok cezbedici çünkü sjcam sahibi olan arkadaşımda neredeyse bütün aparatlar var. Ayrıca garantili satan bir yer de buldum istanbula gidice alacağım. Çok teşekkürler yine durumu kurtardınız. :)

@MakRo ödeme birimini ne secerseniz o olur. paypalda ödeme yaparken genelde cikiyor.
$46,79
€41,70
(link) ebay.com daki ilanda bu 46.79$ seklinde

@MakRo Bende tl mesela...Artı satın alırken de banka kurı üzerinden size tl olarak yansıtacak hesabı ...

@Can E.
Muhabbete atlıyorum ama bunun orjinal olduğuna emin misiniz? :D

@Can E. @Anonim teşekkürler kaçırmamak lazım aradaki farkla da aksesuarlarını tamamlarız hiç yoktan

@barayda Orijinal...Genius yazıyo :) Şayet orijinal değilse para anında geri iade eder ebay artı orjinal olmayan bişeyi genius yazarsa direkt sahteye gireceği için o satıcı ebaye bi daha giremez...Daha önce ebay de satış da yaptım oradan biliyorum ne kadar katı kuralları olduğunu :)

@Anonim İnsan okuma özürlü olunca. :) Fiyat çok iyiymiş gerçekten 3te 1i sjcamin. Şu an aklıma yattı ama aparatlarının fiyatları nasıl? Bir bilgin var mı hocam?

@barayda Housing i 30 tl civarında 40 m olandan ebayde de banggood da bulabilirsin...Diğer aparatlar olarak monopod göğüs bandı birkaç bağlama aparatı falan gittigidiyordan alınabilir

Geri