@ziyainal Güzel sorular
Wi-fi olduğu için ekran olmasa da telefona bağlanıp ekran olarak kullanılabiliyor ama ben kendi tecrübelerime dayanarak söyleyeyim öyle anlar oluyo ki telefona bağlayacak vakit olmuyo ha geniş açı nasılsa çeker diyosunuz o zaman şu problem çıkıyo yakın çekimlerde çekmek istediğiniz nesne tam kadraja girmemiş olabiliyo...Tabii bu herkesin tercih meselesi ama benim tercihim ana kameram mutlaka ekranlı olmalı...
Teknik derken Xiaomi Yi 1080p 60 fps çekim yapabiliyo ki bu sj4000 de olsun veya keeco da olsun 30 fps...Kaldı ki 720p ve daha düşük çözünürlüklerde Xiaomi yüksek fps oranı ile yani saniye başına çektiği film karesi oranı ile emsallerine göre açık ara önde...Bu ne işe yarıyor, çektiğiniz videoları slow motion yapabiliyorsunuz...Ha ben kaç defa yaptım belki bi kere o da içi su dolu balon patlatıp kanalıma yükledim
Diğer taraftan xiaomi ambarella a7 işlemci kullanıyor ki tepkileri çok iyi bir işlemci bu ama keecoo yu da yabana atmamak lazım novatek işlemci kullanıyor...Bu iki işlemciyi kıyaslarsak a7 bi tık önde bence...