Arkadaşlar merhaba 2 tane aldığım xiaomi yi nin 1 tanesini ihtiyaç fazlalığından satıyorum normalde 270tl yazdım ama forumdan birine giderse 260tl ye vericem detaylar linkte bakabilirsiniz. (link)
yeni model üzerinde çalışmalar sürüyordur inşallah yada çalışmalar bitmiş son makyajlamaları yapıyolardır inşallah
4k 30fps yapsalar dadından yenmez. hee kullanacağımdan değil ama bu durumda 1080p 120 fps çalışabilir durumda olur bu seferde :islik:
bide bataryaya el attılarmı tamamdır.
bide görüntü netliğini bi tık daha yükselttilermi tamamdır.
@Bahadır Aktaş üzerinde class 10 yazan herhangi kart alabilirsin. düzenli olarak pc ye katarıp kartı temizleyeceksen 32 yetiyor.
ama tatile gidersen 1 haftalık pc ye aktaracak durumun olmayacak gezilere çıkacaksan 64 öneririm.
@Yağız Gökmen Ben de Adobe Premiere kullanmanızı tavsiye edeceğim. İlk başlarda biraz karmaşık gelebilir. Tüm işlerinizi hızlıca halletmenize olanak sağlayacaktır.
@csaylikoglu peki nerden indirdiniz ? ben de aldım ama sorun cıktı televızyodna cep telefonuyla resım cekerken dalga olusurya aynı onun gıbı oluyor goruntuler yazısmaları yaptım gerı gondercem ...Ama bu halıyle bıle guzel goruntu vıdeolar var elımde programı ındırırsem uğrasırım gelene kadar yenısı
@Merickagantek İlginç bir durum doğrusu. Herhangi bir efekt seçili olmadığı halde bu sorun var sanıyorum. Adobe'nin sitesinden 30 günlük trial versiyonu indirebilirsiniz. yenisi gelene kadar size yeterli olur sanırım
evet yazısmalarda benden beyaz kagıda fotograf ıstedıler yıne oldu balık gozu efektını kapatın dedıler yıne aynı sey bu sefer de gerı ıade yada 45 dolar para ıade dedılerde ben gerı yollarım..Programı ındırıyım artık ucretsız ıcın sızı bır daha rahatsız ederim
@menderes26 ben aliexpresten aldım. en ucuz olacak diye fazla riske girmeye de gerek yok. aliexpres te onayı fazla olandan almak riski azaltır.
yıldızı çok olanda olur tabi ama ben kraltacı olandan almıştım.
adobe premiere için de kullandığım şekilde videoya alıp paylaşabilirim aslında.