Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

Scudo
elimde fazladan sıfır 1 adet sarı-yeşil renk var.forumdaki arkadaşlara yurtdışı fiyatına verilecektir.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Kameraya güncelleme yapan oldu mu ? Ben alalı 2 ay oluyor ama bluetooth kumanda şimdi geldi, eşleştirmek için sanırım güncel sürüm yüklemeliymişim. Xiaomi nin sitesindeki talimatları harfiyen yaptım ancak güncelleyemedim bi türlü. Telefondan da güncelleyemedim, önceden uygulamaya girince güncellemek ister misiniz diyordu. Artık demiyor :)

xiaomi yi lerde lens odaklama sorunu mevcut. Kendinize güveniyorsanız ve el beceriniz varsa kameranızın çekim kalitesini daha da arttırmak için videodaki düzeltmeyi yapabilirsiniz.(Kalite ciddi anlamda fark ediyor.)
Ayrıca youtube'da ''xiaomi yi lens focus fix'' şeklinde aratırsanız birçok sonuca ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@Cihan Saylıkoğlu lens ayarı biraz da nasıl çekim yapacağına göre değişiyo. ortayı bulmak sıkıntı. ben ayarı yaptım. orta ve uzak çekimlerde %10 a yakın netleşme oldu.
uzağı daha net ayarlayınca yakını çok fluuu çekiyo. yakını çok net ayarlarsam uzağı fluu çekiyo.
en orta yolu da fabrika çıkışlı geldiği olmasada çooook minik bi ayar istiyor aslında.

@Cihan Saylıkoğlu

Bu focus sorununun ilk parti üretimlerin bazılarında olduğu söyleniyor.

Z22 ile başlayan seri numaralı modellerde daha çok olduğu, Z23 ile başlayanlarda böyle bir şikayetin gelmediği gibi bir bilgi var. Bu arada Z22 seri no'lu modele sahip olup bu konudan şikayet etmeyenler de mevcut.

Banggood gibi siteler başlangıçta Z22 Z23 değiştirmesi yaparken, Z23 stokları bitip ellerinde Z22 kaldığı için bu değiştirmeyi artık yapmıyor, hangi seri numarasından geleceği ile ilgili siparişinizde sorsanız da, Xiaomi rastgele gönderdiği gerekçesiyle, herhangi bir seri garantisini vermiyor.

@Mert E. Evet, ben de Z23L var. Gayet net şekilde çekim yapıyor. Dediğiniz gibi eski serilerin sorunu olmalı

Bildiğim kadarıyla eski serilerde olan bir sorundu. Z23L'de yok diye biliyorum.

her seride çıkabiliyor dh var konusu z22 serisinde lensleri uv filtreliymiş güneşe karşı çekimde daha iyi

xiaomi umarım asıl bombayı yi 2 ile patlatır. bunlar ufak tefek iyileştirmeler.

Bu kameradn almalimiyin yoksaful sj mi almali ne dersiniz

@chnkrmz
Xiaomi Yi 2 nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum. Özelliklerin üstüne katar, hataları düzeltir ve bu fiyat politikası ile çıkarsa pazarı sallayacaktır. Ben ay başından beri yeni Xiaomi Miband 1s i de kullanıyorum. Powerbank'ini de kullanıyorum. Xiaomi gerçekten Çin'in Apple'ı :)

(link)

arkadaşlar linkteki ürünü önerirsiniz alacağım önümüzdeki ay.Bir heves olabilir diye gopro ya o kadar para vermek istemiyorum.Güveneyim mi bu linkteki ürüne?

@Uptown Cyclist
Bu siteden alan arkadaşlar var. Ben Gearbest sitesinden almıştım. Arada bir kullanacaksanız ya da çok üst düzey işler yapmayacaksanız, yani sizin için sadece hobi ise bence GoPro'ya o kadar para vermek anlamsız. Kişisel fikrim. Xiaomi Yi fazlasıyla tatmin ediyor. En azından benim için öyle. Ben son anda GoPro almaktan vazgeçip Xiaomi Yi aldım. İyi ki de aldım diyorum.

@Murat Ü.
yapacağım aynen şu, kaska takıp yoluma bakmak.Dahası yok.Merak ettiğim ise bu ürün çakma olabilir mi? Yoksa sitedeki güvenilir midir?

xiaomi nin sunduğu perdormans pro performansın sınırında yakın bir performans.
hala giderilemeyen tek sıkıntısı gece çekimleri

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Uptown Cyclist
Bu siteden ben hiç alışveriş yapmadım ama alanlar çok. Sahte olacağını sanmıyorum.

Ben Xiaomi'yi o kadar da ucuz bulmuyorum. Hatta kesinlikle f/p olduğunu da düşünmüyorum. Çekim kalitesi harici bir çok yan özellik (arka ekran gibi) ve en önemlisi aksesuarları yok. Bunların hepsi için tekrar alışveriş yapmak gerekiyor. Üstelik Xiaomi GoPro'lar ile uyumlu olmadığı için de ürün gamı diğer GoPro-like'lar kadar yaygın değil.

Peki çözüm SJ mi? Bence o da değil.

GitUp diye bir firmanın git2 diye bir modeli var, hem kalite hem de özellikler açısından (harici mikrofon bağlayabilmek gibi has bir özelliği var mesela) çok iyi yorumları var. Ben bir onu deneyeceğim kısa zamanda, bir inceleme atarım o zaman..

Geri