Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@chnkrmz sanırım onun sadece renk farkı var ama emin değilim. 4k'nın ilk siftahını da aramızda sen yaparsın belki :)

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Murat Ü. yi 4k nın titreşim engelleme özelliğide var galiba. incelemelere baktım da baya başarılı. katakulli yapmadılarsa inceleme videolarda hero4black tan daha iyi geldi bana

@chnkrmz
Ben de özelliklere ve videolara bakınca dedim hero 4 black yalan olmuş. Merak ediyorum ama şimdilik bütçeyi aşar. :)

bisikletlerimden birini satışa koymuştum. satılırsa ya z5 compact alcam yada bu kamerayı

@chnkrmz
Sony Z5 Premium almıştı benim bir arkadaş. Çok da memnun kalmadı. Ortada kaldı biraz. Ben de Z5 Premium ile LG V10 arasında kalıp LG V10 almıştım. Batarya performansı dışında çok memnunum. Konu ile alakasız oldu ama diyeyim dedim. :)

@Murat Ü. benim compact alma amacım hem ufak tefek hemde batarya performansı. çok beklentim yok telefondan. kamerasıda iyi zaten bana fazla fazla yeter :)
hemen konuya geri dönüş yapalım..
200 dolar altına inerse alırım :D
gönül isterdi 150 olsun

@chnkrmz
150 dolar olsa alınırdı gerçekten :)

Bu Xiaomi markasının android telefonunu da gördüm kullanan var mı acabaa...???
Nedir?? Nasıl bir şeydir???

@Emre Yönlüer
Mi5 çıktı en son, olsa da kullansak keşke... Arkadaşlar Xiaomi bir çok farklı ürün çıkarıyor. Ben aksiyon kamerası, akıllı bilekliği ve powerbank i kullanıyorum. Xiaomi Çin'in Apple' ı olarak geçiyor. Zaman zaman Iphone satış rakamlarıno da Çin'de geçiyormuş.

@Murat Ü. Elektrikli bisiklet bile çıkardılar. Bütün ürünleri bence çok başarılı

telefon olarak xiaomi kullanmadım henüz. oppo kullanıyorum. çin de xiaomi ile oppo kafa kafaya firmalar. oppo find 9 çıkmak üzere yakında onu bekliyorum ben. find 7 var şuan bende. çok acaip telefon buda

Herkese merhaba, ilk sürüş videomu çektim yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: sspl
Göğüste kullanırken kamerayı ters takıp ayarlardan 'video rotate' i aktif hale getirerek daha geniş bir görüştü elde edebilirsiniz :)

@Murat Ü. makinanın ayarlarından hiç anlamıyorum nasıl aldıysam öyle kullandım hep:D bidahakine denicem teşekkürler

yi 4k değilde siyah renkli eu versiyon alabilirim belki.
bataryası 990 mah yazmasına rağmen bizim aldığımızdan daha fazla gidiyo bataryası. en azından test videoda öyle gördüm.
1010 mah olanı 63 dk da bitti
990 olanı 82 dk da bitti.

• Beğen
Tepkiler: dgncsk
Bende mi Xiaomi alsam diyorum GoPro hero alacaktım normal de

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben de kullanıyordum 2.5k olanını. bence görüntü kalitesi beyaz dengesi ayarı ve pozlama kaabiliyeti çok iyi. fotoğraf çekerken de yeterli. ciddi amatör fotoğrafçıyım bu arada. pil 1 saat kadar gidiyor. parasına göre müthiş.

Evet, korktuğum başıma geldi. Xiaomi Yi kameram dalış esnasında su alarak bozuldu. Kingma marka su altı kabı ile daldım bu sefer. İlk dalışta buğu olduğundan ikinci dalışta o nem emici kağıtlardan daha fazla koydum. İyice kapanmış gibiydi. Ancak su altında bir baktım, kamera kabına su doluyor. Hemen yukarı gönderdim kamerayı ama maalesef kurtaramadım. Neyse ki karttaki fotoları kurtardım. Zira balayımdı :) Önceden çekilen foto ve videolar gitse kötü olurdu. Öncelikle Kingma kabı beğenmedim. Nedense daha önce kullandığım OEM kap daha kullanışlı gibiydi. İkinci olarak ayrıca kabın kenarındaki o beyaz lastiği kuru bırakmayın. Arada vazelin ile üzerinden geçmek lazımmış. Su altı fotoğrafçısı biri söyledi.

58 dolara almıştım geçen sene. 80 dolar olmuş fiyatı. Yine alacağım. 4K modelini alamam şu an için. 250 dolar pahalı. Ayrıca aksesuarları ile o 300-350 doları bulur. O yüzden yine 2K modelini alacağım. Zaten bana yetiyor. Ayrıca bozulunca da açıkçası çok koymuyor fiyatından ötürü. GoPro ya da Xiaomi Yi 4K'nın bozulması ile bir değil :) Aşağıdaki linkteki siyah International Version'ı almayı düşüyorum. Bir fark olup olmadığını biliyor musunuz?

(link)

@Murat Ü. Merhabalar, Inernational ile Chinese versiyon arasında (Sizin bir önceki kameranız muhtemelen CN versiyonu) bir kaç fark var bildiğim kadarıyla. Kutusu öncelikle farklı, kutunun içinden IN olanda ingilizce diğerinde çince bir kullanım klavuzu var ve kutu renkleri farklı. Daha sonra sizinde bildiğiniz üzere IN versiyonda siyah renk seçeneği var. Ayrıca IN versiyonun pili değişik 990mah sony bir pil var CN versiyonunda ise 1010mah lık oem bir pil var. Mah değeri kafanızı karıştırmasın, Sony olan pilin daha uzun süreler kayıt yaptığından bahsetmiş kullanan arkadaşlar. Ayrıca batarya kapağı farklı CN de düz plastik bir kapak varken IN versiyonunda kapağın içi metal bir tabaka ile kaplı bu da ısınmayı azaltıyormuş. Bir de lensleri arasında UV filtre farkı varmış ama Z23L versiyonu CN sürümlü bir cihaz kullanıyorum ben z23L IN versiyonu ile aynı lense sahip. Demek istediğim eski nesil CNler ile yeni nesil INler arasında uv filtre farkı var, yeni nesil z23l cn bir cihaza sahipseniz lens olarak farkı yok. Kısacası, düzenlenmiş hataları giderilmiş bir Yi olmuş. 80 dolar biraz pahalı tabi 50-60 dolara alıyorduk cihazı ama bu günlerde pek bulunamıyor bunu da hesaba katmak lazım.

Umarım anlatabilmişimdir, sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin.

@sspl
Teşekkürler öncelikle. Pil olayı direk kafama takıldı. Şimdi benim elimde 1010mah yedi tane pil var. Int Ver. alırsam eğer bu bataryaları makinede kullanamayacak mıyım?

Geri