Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Xlc km Saati Ayarı

Ö

Özgür Ergün

Silinmiş hesap
Arkadaşlar bu konuda çok bilgisizim aldığım yerde ayarlayamadı yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
cycle computer cy 300 series xlc marka yok mu anlayan yardımcı olabilecek :)

Tekerlekleriniz kaç inç ve lastiklerinizin ölçüleri nedir ? Yazarsanız yardımcı olabilirim.

@Uğur Kırelli
Konu daha devam etmemis ben sorayim bari. 29 jant bisikletim var yardimci olabilir misiniz?

(link) Bu adresten kolaylıkla yapılabilir diye düşünüyorum.Lastiğinizi bulup mm değerini alete giriyorsunuz hepsi bu.

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
@yigit803
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/01/605b83d0d5a02a4c7ed3d15b3a0f9e9f.jpg
Ne demek istiyor anlamadim da bi yareimci olur musunuz

@Uğur Kırelli
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/01/86b23f8aa4172564110bcee19c26fd07.jpg
Ben bundan bir sey anlamadim da yardimci olursaniz sevinirim

Yiğit km saatinin fonksiyon modlarından " wheelsize" kısmını bulup buraya 2298 yazman gerekiyor.

Konu güncel mi yardım edebilecek varsa sevinirim

@BF Okuru abi ibrede görüntü gelmiyordu. Bir kaç tak çıkar işleminden sonra düzeldi. Teşekkürler :)

@BF Okuru benim bir sorum var ya konusu açılmışken, başka konuya yazmıştım ama pek ilgi görmedi:)
bende 21 fonksiyonlusu var, bir türlü kapatmayı ya da uyku moduna almayı beceremedim. pili tüketiyor sürekli.
Bir de staravaya göre ortalam %10 falan fazla gösteriyor kilometreyi, Triban 3 kullanıyorum, 28 inç teker için 14x2x2,54 den 2233 giriyorum ama bilmiyorum yanlış mı yapıyorum?

• Beğen
@Kazuya
Tekerin üzerindeki ölçü değerinin fotoğrafını ekler misin ? zira 14x2x2,54 hiç birşey anlamadım :)

@BF Okuru ben yaptığım hesabı gönderdim:) çemberin çevresi hesabı ama belliki bir hata yapıyorum
fotoğraf yok şuan ama forumdan bakayım vardır kesin

@BF Okuru lastikler 700x23c forumdan @Uğur S. arkadaş yarıdımcı oldu sağolsun. ben 2033 girmiştim, 2133 girilmesi gerekiyormuş, siz ne diyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Uğur S.

Farklı rakamlar geliyor. Bu rakamın kullanılan saate göre değişmesi garip geldi şimdi bana. 700x23c lastik kullanılıyorsa jantınız 622'dir.

XLC sayacın kılavuzunda da şunu buldum gerçi;

b.png

Siz yine de sayacınıza ait değeri girin bence...

• Beğen
Geri