Scudo Sports

Yangının iyi tarafı kene kalmadı .

Şimdi de benim söylemediğim şeyleri ben söylemişim ya da düşünüyormuşum gibi konuşarak kendinizi üste çıkarıyorsunuz. Bundan sonraki mesajlarınızı muhatap kabul ederek cevap vermeyeceğim.

Mantık ilmini okumanızı tavsiye ederim. Tartışma adabını da öğrenmiş olursunuz.

Sevgiler

Scudo
@tayfur

Her şeyin mükemmel olmadıgını anlatıyorum ama hala üzerine her şey mükemmelmiş gibi dusunuyosunuz PES DOĞRUSU.

Yanan ormanlık alanın nekadar büyük olduğunu gözünüzde canlandırmak gerekirse izmirden-diyarbakıra 50 m genişliğinde bir şeridin tamamen kül olduğunu düşünün.

Ve bu saatten sonra kim yaktı ???, neden yaktı ?? yakanlar yakalandımı cart curt diye kafa yormaya da çok gerek yok. Çünki olan zaten oldu.

Önemli olan olmadan önce önlemleri alacaksın. gerekli ekipmanların olacak gerekli iş gücün olacak gerekli tüm yatırımları yapmış olacaksın.DA bu saatten sonra bunları bile konuşmak çok çok boş...

@Oksal Özdöl

Yani haklısınız . üzerine daha fazla eklicek bişe yok.

Bekleyip göreceğiz. Bölgede oturan arkadaşlarımız hakkında bilgi verecektir mutlaka.

saygılar.

Hocam dusuncelerinize sonuna kadar hak veriyorum zira forum yoneticilerinin konuyu kapatmaması için hakaret ve ağır hitaplar içeren kelimeleri kullanmamamız gerekir.

Kusura bakmayın konunun kapanması değil uzun zaman açık kalması gerekirki ileride otel golf sahası vb yapıldığı zaman bizde buradan haklı tepkilerimizi verelim.

saygılar.

ORMANLAR YANDI AMA KENELERDE ÖLDÜ

Açılımı: S.çtık, bari bir de güzelce sıvayalım :)

Yazık o kadar ailenin hayatı karardı, traktörlerine kadar alev aldı ekmek tekneleri, bütün o koca oksijen kaynakları yok oldu, yeşillikler yok oldu, yoruma bak "keneler de öldü". Onu diyen rüyasında nuri alçoyla jet-ski yapsın.

arkadaşlar kötüler her zaman daha çok kazanıyor..iyiler el ele versin..fikirler birbirini tamamlasın..siz iyilerin özü birdir...keneler öldü diyen kişi bir gaf yapmıştır..bu utanç zaten ona yeter..selamlar ve sevgiler

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Hocam olaya iyi yönünden bakmış sayın müdür yardımcısı.

Eskiden Pire için yorgan yakmak deyimi vardı,

BUDA KENE İÇİN ORMAN YAKMAK deyimine dönüştü

o kadar ormanımız ciğerlerimiz yandı adam hala keneleri düşünüyor:mad:
heralde ken beni ısırır diye düşünmüştür:mad:

Olaya iyi yönünden bakalım ormanlarda yandı kenelerde öldü dumur edici bir söz öbeği ve çok fena aydınlandım ben.

Kenelerden kurtulmakmı istiyorsunuz yakın ormanları.

Ülkemiz parasızmı kaldı satın devlet firmalarını.

Geçim sıkıntınızmı var. Geçim sıkıntısı bitmiyor ama siz kendinizi öldürün. böylece geçim sıkıntısı sorununuz kalmaz.

daha cok var ama anca bu kadar :)

iyi o zaman anasını satayım yakalım bütün ülkeyi ne kene kalır ne de başka bişey... ulan dağdaki keneden bana ne.. benim kampüsümdeki keneyi temizlesene.. kampüsü mü yakalım şimdi.. bu ülkede yaşamak için sabır taşı olmak lazım

Ekonomik sorunlarınızmı var yakın kendinizi kurtulun o zaman sorun kalmaz. Sizde olmassınız :))

• Beğen
Tepkiler: mehmetbaris87
Geri