Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yardım Lazım :)=

Tepki
5
Öncelikle merhabalar. Uzun zamandır bir trial sevdası tutturdu gidiyo bende. Fakat bir türlü fırsat olmadı başlamak için. Şimdi kafama koydum bütün imkanlarımla bir trial alıp deliler gibi çalışmayı düşünüyorum. Yurtdışından alma imkanım da var. Çok bilgim yok bu konuda ama inspired almayı düşündüm. Bana tavsiyeleriniz neler olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum :)= Şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
Scudo
inspred pahalı ve bulunması zor bır bısıklet ama bulabılırsen kesın al derım kuıllanabılecegın en ıyı trıallerden dıyebılırım yoksa echo adamant kox gibi kadro markalarınıda tercıh edebılırsın yoksa yıne bulabılırsen turkıye sartlarında mosso slalom m2 14'' kullanabılırsın yardımcı olabıldımse ne mutlu iyi forumlar..

tavsiyeleriniz için teşekkürler. çok yardımcı oldunuz.inspired almayı da kafaya koydum. Fakat tam anlamıyla gerçek bir trial a geçmeden türkiyeden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bu şekilde bi fikir edinmiş de olacağımı umuyorum. Eğer bana verebileceginiz bir mail adresiniz vb. verebilirseniz ne tür parçalar toplayabilirim vs. bilgi edinmek isterim. Şimdiden teşekkürler...

Geri