Her ne kadar konu yeteri kadar açık olmasa da bence modem bağlantını kontrol et, telefon hattın mutlaka önce modeme girsin oradan telefona gitsin. Eğer spliter kulanıyorsam jackların doğru yerlerde olduğuından emin ol.
Sağlık ve Esenlikler dilerim
kabloyu çıkart ve uç kısımlardaki kablolara bak tam oturmuşlar mı...
oturmuşlar ise renk sıralamasına bak
sıralamayı veriyorum
tırnak arkada iken soldan sağa doğru 100mbit
ethernet rca5 kablo bağlantısı
turuncu beyaz
turuncu
yeşil beyaz
mavi
mavi beyaz
yeşil
kahve beyaz
kahve
sıralama bu şekilde iken bağlantın 100mbit olacaktır
bilgisayarcılar dikkat etmez sıralama aynı olsun yeter derler 10mbit le değil 100 le bağlanmak çok şeyi farkettirir....
bilgisayarcılar dikkat etmez sıralama aynı olsun yeter derler 10mbit le değil 100 le bağlanmak çok şeyi farkettirir
Türkiyede en azından ev kullanıclarında en fazla 2mbit lik bağlantı varken 10mbit yada 100mbitlik kablonun ne farkı olabilir..birde kablo uzunluğu önemli değilmi?
Sizin anlattığınız tabire uyuyorum sanırım;
Elimde her zaman Bir düz bir de yıldız tornavida bulunur. Ayrıca Windows işletim sistemleri cd si de yanımdam eksik olmaz.
Ama bunlara ek olarak, 1 GB lık Flash bellek ve Toshiba diz üstü bilgisayarımda yanımdadır
Ayrıca çalıştığım şirketin 27 şubesi benim sorumluluğumdadır; her şubeye ortalama 3 bilgisayar dersek bu da 81 bilgisayar ve bulunduğum yerdede ort. 20 pc dersek toplam 101 pc eder ve benim sorumluluğumdadır
Bir de sizin epson fx 1170 yazıcının TR üğşçöı harflerini yapmasını bilmiyorum. Lazım olduğu taktirde de bir şekilde mutlaka yapılıyordur. Eğer yapılıyorsa da yapabilirim demektir