Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarın bisiklet alıyorum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba yeniden yarın eğer kısmetse bisiklet almak için sirkeciye gidicem, Sedona 731'e karar verdim 1000-1300 arası birşey olarak öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim birde neler almam gerekiyor? Kilometre saati var (AS 1000) ek olarak;

Kask
Suluk
Sele çantası
Pompa
Eldiven
almayı planlıyorum sizce daha gerekli malzeme var mi?

Scudo
Sedona 731 çok doğru bir tercih. KM saati olarak ise AS1000 yerine Sigma markasına bakmanı öneririm. Bisikleti alacağın Aslı bisiklette Sigma'nın km saatleri satılıyor. Bisiklet ile billikte alman gereken en önemli aksesuar kask'tır. Bunun haricindeki aksesuarları ileride paran oldukça da alabilirsin.

@Gokalp Gokmenler

Şöyle bir durum var bisiklet zaten 1300 falan AS1000 kötü mü yani idare etmez mi bu yaz falan yada sigma çok mu pahalı?

Akıllıca bir tercih yapmışsınız sedona 731 gerçekten hoş bir bisiklet...

2013 731 çok hoş bir bisiklet fakat sele ve fren den gelen ses insanı gıcık ediyor..

Selenin tüm vidalarını iyice sıkarsanız, frenlerinde ince ayarını güzel yapıp biraz alışmasını beklerseniz ikisindende gelen ses kaybolur.

@AtakanSakin

AS 1000 biraz sorunlu bir model, seni üzme olasılığı yüksek. Birde ucuz wireless km sayaçları etraftaki manyetik alanlardan çok fazla etkileniyorlar km sayacının özellikle şehir içinde gezerken sürekli saçma sapan hızlar gösterdiğini hatta bisiklet dururken bile ekranda saçma sapan hızlar görebilirsin. Bu yüzden bence en azından Sigma 509 almalısın. Fiyatı 45-50 TL civarıdır, hatta Aslı bisiklette bisiklet için pazarlık yaparken pazarlığın içine km saatinide dahil edersen daha ucuza bile gelebilir. Bu arada Sigma 509'un sadece kablolu modeli vardır, illa kablosuz istersen Sigma 1009'un kablosuz modeli var ama o pahalıdır.

@Gokalp Gokmenler

cevaplar için teşekkürler ses olayı gözümü korkutmuştu, bu arada bisikleti diğer haftaya erteledim hala kararsızım 731'de sorun cıkarırmı kron xc1000 falan var kafam karışık ne yalan söylim.
Bu arada AS 1000 olayı kesinlikle doğru evde otururken bile arada saçma sapan rakamlarla karşlılaşıyorum :)

@AtakanSakin

kronu 731 in yanına hiç koyma, kafanıda karıştırma 731 çok doğru seçim

@AtakanSakin

Kron XC1000 ile Sedona 731 mukayese bile olmaz, zaten Kron uzak durulması gereken bir marka benim gözümde. 731'in Carraro'daki rakibi CRP 710 olabilir ama 731 mi yoksa CRP 710'mu dersen ben sana yinede Sedona 731 derim.

Geri