Scudo Sports

Yazın gezme amaçlı dağ bisikleti alıcam, yardımlarınızı bekliyorum

Tepki
0
Bu amaçla bisiklet araştırması yaptım, ancak ben çok ahım şahım bi bisiklet almayı düşünmüyorum. Normalde KRON XC250 ye kadar çıktım fiyat olarak, ama sonradan kullanacağım süreyi(muhtemelen sadece yazları okul dolayısıyla) düşündüm, vazgeçtim. Salcano Excel 26" modelini düşünüyorum, fiyat olarak da uygun geldi. Sizin de maksimum 300-350 TL fiyata -sadece gezme amaçlı- bisiklet önerileriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim. :)

Scudo
350-400 arası bulabileceğiniz Bianchi Speed 1000 i öneririm.Yazları kullanınca ömürlük bisiklet olur.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Muhammed KURKUT
Peki bisikletçide bir bisiklet gördüm 2. el temize benziyordu. Bianchi Hero 2010 veya 2011 modeli. Kilometresi, farları, stop lambası, çamurluğu, suluğu filan var. Fiyat olarak da 500 TL fiyat verildi bana. Bu bisiklet bu fiyatı karşılar mı ? 2. el olması benim uzak kalma nedenlerimden birisi.

@Muhammed KURKUT

İkinci el şans meselesi belki dek gelir ama hero 500 etmez -orjinalse eğer.

• Beğen
Tepkiler: Muhammed KURKUT
Peki sizce 500 TL verip Kron XC 250 mi almalıyım veya minimum 370 TL'ye gördüğüm SPEED 1000 i mi ? 130 TL fark için daha kaliteli bir bisiklet almaktan kaçınmak ne kadar mantıklı olur ? Çok kararsızım.

@Muhammed KURKUT

Bende aynı konuda deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum,

Mesela Salcano Mountain 3.0 veya Umit Spider marka bisiklet ile Kron XC 250, Sedona 701 - borla gibi bir bisiklet arasıında kullanım açısından dağlar kadar fark var mı ? tüm bisikletlerin neredeyse ağırlıkları aynı. Fiyat farkını vermeye değer mi ?

Geri