Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.864
- Bisiklet
- Cervélo
Bugün istanbulda yedikule triathlonu vardı. kız arkadaşımla merak ettik gidelim dedik.
aklımca triatlon izleyecem
hayatımda da ilk kez hani. merak da ediyorum.
iett ile zar zor ulaştık, sahile yürümek zorunda kaldık 10-15 dk kadar. bu tip ulaşım zorlukları anlatmıyorum artık zaten
bizde devlet sadece akp mitingine otobüs kaldırdığı için
neyse vardık, kapıda 2 bekçi var. uflaya puflaya bize doğru yürümeye başladı. yasak, geçiş yok dedi.. sadece sporcu ve görevli girebilirmiş. şuralardan izleyebilirsiniz dedi. gösterdiği yere gittik, saçma sapan biyer.
yani kısaca triathlon izlenmiyormuş
izlemek için değilmiş. o öyle kendi haline kapalı bir sistem. sadece yarışmacılar ve görevliler var.
işi olmayan giremiyor yani
peki internette neden bu bilgiler var?
(link)
ben şahsen bunu okudum da gittim.
sandım ki izlenebilir bişey
biz bekçi ile tartışırken baya bi sporcu da gelip geçti yanımızdan. %99u yabancıydı sanırım.
daha da komik olan, türkçe sunum ve anons yapılıyordu
kime, neyin anonsunu yapıyolar anlamış değilim.
kendi hallerinde müsabaka yapıyolar. resmen soğudum triathlondan ya.
benim amcam,dayım,halam,teyzem orda sporcu ve görevli değilse giremiyormuşum, izleyemiyormuşum.
bara giriyoruz sanki
spor müsabakası lan.
spor izlicez.
türkiyede triatlondan haberi bile olmayan kesim haklıymış yani kısaca. kesinlikle izlenebilir, takip edilebilir bir spor değil çünkü. sporcular var, görevliler var. bukadar.
"işi olmayan giremez"
sabah sabah sinirden gülmekten alamadım kendimi ya. bu sıcakta oraya boşu boşuna 3 vesaitle gidip 3 vesaitle döndüm
neyse. triatlonun nekadar ciddi bi spor olduğunu öğrenmiş oldum
işi olmayan giremez
aklımca triatlon izleyecem
iett ile zar zor ulaştık, sahile yürümek zorunda kaldık 10-15 dk kadar. bu tip ulaşım zorlukları anlatmıyorum artık zaten
neyse vardık, kapıda 2 bekçi var. uflaya puflaya bize doğru yürümeye başladı. yasak, geçiş yok dedi.. sadece sporcu ve görevli girebilirmiş. şuralardan izleyebilirsiniz dedi. gösterdiği yere gittik, saçma sapan biyer.
yani kısaca triathlon izlenmiyormuş
işi olmayan giremiyor yani
peki internette neden bu bilgiler var?
(link)
ben şahsen bunu okudum da gittim.
sandım ki izlenebilir bişey
biz bekçi ile tartışırken baya bi sporcu da gelip geçti yanımızdan. %99u yabancıydı sanırım.
daha da komik olan, türkçe sunum ve anons yapılıyordu
kendi hallerinde müsabaka yapıyolar. resmen soğudum triathlondan ya.
benim amcam,dayım,halam,teyzem orda sporcu ve görevli değilse giremiyormuşum, izleyemiyormuşum.
bara giriyoruz sanki
spor müsabakası lan.
spor izlicez.
türkiyede triatlondan haberi bile olmayan kesim haklıymış yani kısaca. kesinlikle izlenebilir, takip edilebilir bir spor değil çünkü. sporcular var, görevliler var. bukadar.
"işi olmayan giremez"
neyse. triatlonun nekadar ciddi bi spor olduğunu öğrenmiş oldum