@Mustafa AYDIN
Sedona kullanmamış, Aslı'dan destek almamış, mekanlarını ziyaret etmemiş, ekibiyle iki sohbet etmemiş kullanıcıların, hemen tasarımdan yürüyüp , dünyaya ihraç yapan scott, filan falan gibi firmaların tasarımı mühendisi Argesi cartı curtuyla Sedona'yı ezmeye çalışması gayet normal. Şu yorumu o kadar çok okuyorum ki forumda... Kalıp yorum oldu bunlar.
Aldığınız Scott la Sedona arasında Arge,teknoloji açısından ne fark acaba ! ( tasarım yazmıyorum, görsel ve keyfi bir durum ) Çok merak ediyorum ki Sedonayı tasarım dışında beğenmeyen kullanıcılar, övdükleri marka bisikletleriyle Sedona'yı yan yana koyup hangi testlerden geçirmişler ! hangi sonuçları almışlar ! Sedona ile diğer ünlü firmaların mühendisliği ve arge çalışmalarının teknik detayları açısından nasıl bir bilgiye sahipler !
4 yıldır paramı Sedonalara yatırıyorum ve ufak tefek teknik sorunlar haricinde hiç pişman değilim. 2017'ler çıktığında eğer gözüme hitap eden bir çalışma olursa yine Sedona tercih edeceğim.
Aslı son 2 yılda biraz duraklamaya girdiğini düşünüyorum. Özelikle 2016 da 10. yılları olmasına rağmen olması gereken etkiyi veremediler piyasaya. Sedona Merida satış stratejisinde bir planları olabilir. Bilemiyorum.
Piyasada yarattıkları olum tepkiyi tam gaz devam ettirmek adına çalışma yapmaları şart.
Modele gelince benim yanından bile geçemeyeceğim bütçede, görseli ve ekipmanıyla göz dolduran bir bisiklet... Güzel olmuş ellerine emeklerine sağlık.