Scudo Sports

Yeni bir bisiklet alacağım . =>

dorkan332

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Bianchi
Şimdi arkadaşlar ilk olarak bunun hakkında 1 yıl araştırma yapmış bulunmaktayım . Fiyat ve nerede olması benim için önemli değil getirtirim. Lütfen herkez birşeyler yapmaya çalışsın çünkü çok kararsızım . Ben rampadan rampayada atlayacak ama şehirdede sokak tarzı yapmak isteyen bir insanım . Bu işi profesyonel olarak yapıcağım . Burada bu işe 2 yılını adamış bir abiye (link) bu bisikleti almak istediğimi söyledim . Fakat bunun bir trial bisiklet olduğunu ve özel alanlar gerektirdiğini söyledi . Fakat (link) --- (link) --- (link) -- bu videolarda aynı bisikletle şehirdede istenilen hareketler yapılabiliyor . Sizce bu bisiklet profesyonel olarak işimi görür mü ? Yada sizin önereceğiniz bisikletler varsa lütfen yorumda belirtin bunu eksik görmeyin .. Amortisörlü bisiklet istemiyorum . Düz maşalı bir bike tercihim . Şehirimize skatepark yapılacağı için amortisörlü tercih etmem önerildi ama düz maşa ilede skatepark gidebilirim . Lütfen herkez görüşlerini belirtsin ..

Scudo
Düz maşalı bir bisiklet alacaksan sürekli arka teker uzerine düşmen gerekir. İnspired alınca direk yapmaya başlamıyacaksın. Parana yazık.%20 vergi felan . Scott voltage serisine bak. Aldıktan sonra bi arka göbeği hope yaparsın. Bide avid code fren takımı işini haydi haydi görür :)

. Şehirimize skatepark yapılacağı için derken? Eskişehir'de nerde ve ne zaman yapılacak acaba skatepark ?

@ihsan onur şener Direk yapmaya başlamayacaksın derken bunu açarmısın yani pek anlamadımda . bir de scoot serisine bir göz gezdirdim . alanların çoğu street için uygun değil deyip satılığa çıkarıyorlar . bir de UMF Dj -- Custom Complete gibi farklı stiller var bunların farkı nedir ? sizi bilgili gördüm . bu yüzden merakımı gizleyemedim . Bütün sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim :)

@Engin ATAL 1-2 Seneye kalmaz yapılacağı söyleniyor . Şehrimizde bu işi profesyonel olarak yapanlara sorarsan daha detaylı bilgi edinebilirsin .. Bu nedenle bana sürekli amortisörlü maşa tercih etmemi söylüyorlar ..

@Alpay.Okur

Custom ozel demektir yani parça değiştirilmiş ya da toplanmış anlamına gelir, complete eksiksiz anlamını taşıyor sanırım tamamen orjinal anlamında(bundan emin değilim), UMF dj in ne anlama geldiğini bilmiyorum.

Doğrudur streete uygun değil ama yapan yapıyor, birşeyleri ogrenirken inceliği bilmedigimiz için bisiklete zarar veriririz. Bu yuzden DJ bisikletler başlangıç için ideallerdir. Streette yaparsın, rampada koşarsın bu voltage serisi ile.

İnspred markasını dannyden ozendiğinizi zannediyorum(amacım kötü değil lütfen yanlış anlaşılmasın.). Ama işin sırrı bisiklette değil, kullanandadır. Bu yuzden ilk işi öğrenmek için DJ alın gelişin sonra bi İnspred alırsınız :)

-Yanlış anlaşılmalar olmasın sadece kendi yorumumu yapıp bilgilerimi paylaşıyorum.

@ihsan onur şener Tabikide yanlış anlamam ne demek :) İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama yurt dışından getirme imkanım tek sefer var bu nedenle sadece 1 seçim yapabileceğim :S Bu yüzden inspired kesin . Ve danny den özendiğim kesin :) Bu arada yeni bir konu açacağım aynı alanda lütfen ilgilenirseniz sevinirim ve bilgili arkadaşlarınız varsa yönlendirdiğiniz takdirde çok mutlu olurum :)

@Alpay.Okur

Öteki konuyada baktım ozaman İnspred Skye yolu gözüktü fakat diğer ilan sizin için mi? yoksa arkadasınız içinmi açtınız?

@ihsan onur şener
Arkadaşım için açmış bulunmaktayım :)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Geri