Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bir bisiklet mağazası açsak nerede olsun isterdiniz?

Bakırköy sahilindeki Aktif Pedal Kasım ayı itibariyle kapandı. Kendileri kaliteli hizmeti sanıldığından uygun fiyata sunuyordu.. Bence yeri boş kaldı..

Edit: Kendileri kapandı demiyor, Beşiktaş şubesi ile birleştik diyor. Kapanma sebebi bulundukları mağazanın mal sahibi tarafından satılması, bu yüzden alelacele boşaltıldı. Yaza doğru yeniden açılma ihtimali varmış..

Scudo
her nerede açarsanız açın iyi yada kötü ün çok çabuk yayılıyor bisikletciler arasında : ) umarım iyi bir imaj bırakırsınız o zaman nerede açtığınızın ğek bir manası kalmaz.. gelen gelir pedallayıp her türlü :D örn.metin bisiklet bakırköyde bir çok kişinin ayağının dibi olmasına rağmen hiç tercih edilmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Eibec
@Alper Yıldız34 yesilkoyde buyuk potansiyel var sahili up uzun ve bisiklet guzergahi ama ne bir adam gibi bisikletci yok benimde hep kafamda vardi bakirkoyde metin var tilmen var fakat yesilkoyde buyuk bir eksiklik var iyi bir bisikletci kesin is yapar beraber yapalim:):)hatta soyle bir fikrimde var bisikletcafe insanlar gelicek kahvesini cayini icecek sohbetini edecek bulusmalar toplantilar olacak super olur

@bagetci :) bir araştırma halindeyim bende şu an ama arkadaşların açıklamasına göre potansiyel nokta değil

@Alper Yıldız34 ben katilmiyorum cunku yesilkoy bisikletlilerin ortak noktalarindan yesilyurtttan menekseye kadar uzaniyo ve bisikletliler cok kullaniyo fakat adam gibi servis hizmeti alinabilecek yer yok birazda cafe tarzi sohbet edilecek ortsmda olursa satis servis ve cafe is yapar bence fakat tam sahile cikis noktalarinda olmali trenyolu yakininda olmaz nen yesilkoyde oturuyorum cok analiz ettim

@bagetci bahsettiğin bölgede kiralar ne kadardır orda oturduğunu söylediğin için sordum :)

Strava heatmap'i incelemeniz faydalı olabilir güzergahlar hakkında: (link)
Veri önemli, iş planı açısından buradaki 5-10 kişinin yorumuyla plan yapmak pek doğru değil. 2014-2015 değişimini linkten çok rahat gözlemleyebilirsiniz...

@Alper Yıldız34 ısrarla anadolu yakası demek istemiyorum ama iş yapmayanı yok öyle söyleyeyim kızıltoprak ta oturuyorum hepsine aram 5 dk bile değil kaliteli ürün satacaksanız sorun olmaz ama bu seferde rakip artacak tabi avrupa yakasında beşiktaş bebek sahil yolu kulağa daha bir hoş geliyor

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
hocam stravanın şöyle bir özelliği var ;
(link)
en çok kullanılan rotaları gösteriyor bir yer belirlemeden önce gözatmanızda fayda var diye düşünüyorum. Şahsi fikrim eğer yalnızca satış/bakım tadında bir yer olacaksa levent mecidiyeköy gibi yerler olabilir ancak kafe gibi bir özellik de istiyorsanız sahil yolu üzerindeki çeşitli noktalar daha uygun olacaktır.

• Beğen
iyi ya da kotu eleman personel surekliligi olsun, her geldigimizde farkli yuzleri gormek can skkoco olabiliyor

• Beğen
@anıl şentürkk arkadaşımın paylaşımı üzere incelediğim bölgelerde yoğunluk emirgan istinye yeniköy sarıyer hattı yoğun..
istinye de olabilir gibi gözüküyor

@Ulaş Çavuşoğlu oralarda birkaç tane yer var diye biliyorum artı orası rotanın başları yada ortaları gibi oluyor rotanın sonu olması lazım ki insanlar dinlenedebilsin diye düşündüm sedona cafe vari gibi

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Bakırköyde Metin Bisiklet var.Ufacık dukkanda yaptıgı işi görseniz ağzınız açık kalır.Sahil yoluna yakın bir lokasyon florya tarafındanda gelicek müşterileri kaçırmamanızı sağlar.Bisiklet yolunada yakın olursunuz.Ben olsam Bakırköy de açardım

Merhaba ben yeni katıldım aranıza daha önce facebook uzerinden ve diger forumlardan takip saglıyordum ama bir arkadasım tavsiyesi uzerine geldim ve cok kapsamlı guzel bir forum. Konuya gelince magaza olarak istanbulda cok bence daha farklı sekirlere yapılması daha cok imkan saglayacaktır Bursa mesela bizim buralarda olsa ne de guzel olur.

evet oralarda potansiyel artıyor ama burada büyüdük falan ondan korkuyor insan :)

Bende sevindim bir an İzmir mi diye ama olsun, istanbu'da belli yerler dışında çok mağaza yok. Sahil tarafı nasıl olur boğazda bebek, istinye, sarıyer civarı. bildiğim kadarıyla oralarda mağaza yok.

• Beğen
tabi tabi istanbulda açın,güneydoğu,doğu anadolu zaten kim ki :(

Geri