Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bir pedal sevdalısı

Cenk Devrim

Aktif Üye
Tepki
27
Bir arkadaşım başlangıç için bir bisiklet önermemi istedi benden.

300-450 lira arası bir bütçeye sahip.Biliyorum biraz düşük ama bu parayla alabileceği en iyi bisikleti önermek istiyorum ona.

Bir de bisikletin onun hevesini kırmaması çok önemli.Yani sorun çıkarmayacak bir bisiklet olmalı.

Eğer bu fiyat aralığındaki opsiyonlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse aramıza bir pedal sevdalısı daha kazanacağız, ne mutlu bize:)

Scudo
@Ahmet Vehbi Aslantürk

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, kendi bisikletiniz anladığım kadarıyla, ne kadar kullandınız ve ne gibi sıkıntılar yaşadınız bisikletle şu ana kadar?

Bu arada başka tavsiyeleri olan arkadaşların da görüşlerini bekliyorum.

2 ay oldu alalı. bende acemi sayılırım aslında. fiyatına göre gayet uygun ve kaliteli bisiklet bence. Vites aktarıcıları güzel. Firenleri fena değil. bu zamana kadar sıkıntı yaşadığım söylenemz

Bütçenizin üst limitini arttırabilirseniz 2.el Kron (XC500-XC1000) ve Sedonanın çok tutulan modellerine ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

Forumda ziyadesiyle sorulara cevap verecek konular-başlıklar bulunmaktadır. Hatta Markalara göre destek hattı kısmında bütçe aralıkları değerlendirelerek ilgili markanın farklı modellerine dair sohbetler edilmiş.

İyi günler ! :)

Arkadaşa katılıyorum 2. el Kron xc500 veya 1000 modellerinden bulabilirsiniz ama yok 2. el düşünmüyoruz diyorsan sıfır Kron xc250 alabilirsin. Sedona Borlayı da tavsiye ederim 2.el olarak

Bianchi Speed öneririm, 328tl demir kadro biraz agır, vites kolu berbat ama bu fiyata en iyisi bu..Bu fiyata diğer ürünler çabuk bozulabilir, kelebek kollar , aluminyum kadro falan kalitesiz olur..

Tabi 350 tl lik alüminyum kadro aşırı kaliteli olmaz ama aşırı kötüde olmaz. Bizzar ng 650 yi ben kullanıyorum

Arkadaşın biraz aklını çeldim ve bütçesini 600 tl ye kadar çekti:)

Bu fiyat aralığında yine önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar , şimdiden teşekkür ederim..

Bu arada belirtmeyi unutmuşum mtb olacak.

sedona borlayı pazarlıkla 550 ye kadar alabilirsiniz diye düşünüyorum artan parayla da aksesuar alırsınız :)

@başar akten

hocam bende yeni pedalcılardanım. bende borla almayı düşünüyorum fakat dediğiniz fiyata nerede bulabilrim

Dün bisiklet almaya gittik, ilginç gelişmeler oldu ve hiç beklenmedik bir bisikleti alıp çıktık arkadaşa:)

Dükkana girip bisikletlere bakınca aklı şehir bisikletlerine kaymaya başladı.Sonra dükkanda bir tane bianchi nero vardı.Üzerindeki donanımlar fiyatına göre baya güzeldi.Bisikleti görünce tutuldu zaten bizim eleman.

Sonra taksit maksit bütçeyi artırıp 750 tlye alıp çıktık neroyu:)

Geri