pedalterapi Daimi Üye Kayıt 24 Ekim 2017 Mesaj 253 Tepki 1.134 Yaş 39 Şehir ankara İsim erhan erdem Bisiklet Carraro 15 Kasım 2017 #1 Bisiklete gönül vermiş bir psikolog olarak genellikle tur ve inceleme ağırlıklı bir kanal açtım. Bu kanalın amacı eğlenmek ve bilgi bilgi paylaşmaktır. 4 aylik bir süre için Avustralya Melbourne'de yaşıyorum ilk videolar da burasiyla alakalı olacak. YouTube /Pedal Terapi Görüşmek üzere Tepkiler: Kayacik, ekranci, hayriünal ve 1 kişi daha
Bisiklete gönül vermiş bir psikolog olarak genellikle tur ve inceleme ağırlıklı bir kanal açtım. Bu kanalın amacı eğlenmek ve bilgi bilgi paylaşmaktır. 4 aylik bir süre için Avustralya Melbourne'de yaşıyorum ilk videolar da burasiyla alakalı olacak. YouTube /Pedal Terapi Görüşmek üzere
jazzpub Aktif Üye Kayıt 5 Ekim 2016 Mesaj 134 Tepki 367 Yaş 49 Şehir izmir İsim Kubilay Devrim Bisiklet Fuji 15 Kasım 2017 #2 Şimdiden tebrikler, psikolojik danışman olarak takip edeceğim. Tepkiler: pedalterapi
pedalterapi Daimi Üye Kayıt 24 Ekim 2017 Mesaj 253 Tepki 1.134 Yaş 39 Şehir ankara İsim erhan erdem Bisiklet Carraro 15 Kasım 2017 #3 Teşekkür ederim @jazzpub kiymetli destek ve önerilerinizi beklerim her zaman.