Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisiklet

emirketeci

Üye
Tepki
6
İsim
Emir
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 7 sene önce bisikletim çalındı ve bundan önce hayatımı bisiklet üzerinde idame ettiren biriydim. O günden beri bisiklet kullanmadım ve artık almam gerektiğinin farkındayım. Günlerdir alabileceğim bir bisiklet araştırıyorum fakat hala bulamadım. Kullanacağım yer şehir içi. Fakat arada bisikleti arabaya atıp kent ormanına, Uludağ'a çıkıp arazi sürüşü yapmayı düşünüyorum. Her gün ortalama 5-6 km yaparım spor açısından. Bu yüzden dağ bisikleti ya da şehir bisikleti almak konusunda kararsızım. Gönlüm dağ bisikletinde fakat sürekli şehir sürüşü yapacak olmak kafamı karıştırıyor. Bisikleti söküp takacak teknik bilgiye sahibim bu yüzden bir çift şehir lastiği alsam bisikletin üstünde o dursa arazi sürüşü yapmak istediğim gün dişli lastikleri taksam sizce şehir içinde dağ bisikletinin dezavantajını önemli ölçüde azaltmış olur muyum? V frenli bir model istiyorum. Ayrıca bir model söyleyip o modelin değişmesi gereken herhangi bir parçası(örn. maşa, vites vs.)varsa bunları da söyleyebilirsiniz. Ayrıca yıllardır motosikletimin en ufak bir parçasına bile neredeyse yarı bisiklet parası verdiğimden bisiklet parçalarını gördüğümde şok geçirmiştim(elbette çok pahalı parçalar vardır). Bu yüzden her türlü aksesuar önerinizi dikkate alırım. Bir de şunu sormak istiyorum: 26,28,29 inc jantlardan hangisini almak benim kullanım amacıma uygun olur? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden, aranıza hoşgeldim :)

Scudo
kilitlenebilir bir maşa ve ince lastikle bir dağ bisikleti de şehir bisikleti performansına yaklaşabilir. bütçeden bahsedeydin iyiydi.

Kusura bakmayın bütçe kısmını atlamışım. 900 tl bütçem var zorlarsam belki 1000 tl olabilir.

Fakat ne kadar düşerse o kadar iyidir yani fiyat-performans olarak 700 tl civarında bisikletleri de önerirseniz sevinirim.

Fitness bike bakın,
Benim fikrim o fiyatlara alabileceğiniz bisikletlerin maşası size hantallıktan başka birşey getirmez.

Hiç olmasın daha iyi

Decatlonda fit serisi var onlara bakım gayet güzel makinalar.

Fit 5 kullanıyorum cok hafif ve güzel bir bisiklet incelemenizi tavsiye ederim

@r.ezk
Masayi degistirebilirim daha iyi bir maşayla eğer tek sorun buysa. Fitness bike'ların arazide cok kırılgan olacağını düşünmekteyim yine de önerileriniz için çok sağolun

Ortalama 2 kg avantaj sağlar, Dezavantajları fazlaysa bilemem tabi

Peki arkadaşlar teşekkür ederim herkese.

Geri