Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletim bianchi slr 400 (2018)

Saburié

Always do FAVORS Never take ORDERS
Tepki
427
İsim
Burhan Has
Bisiklet
Bianchi
84 model yol bisikletimle başladığım maceraya (Zweiter Frühling) araya bir adet şehir bisikleti girse de (yamuk üst boru) yine yol bisikleti ile devam ediyorum. Hergün işe ve okula bisiklet ile gitmeseydim pek ihtiyaç sayılmazdı yeni bisiklet ama 34 yaşında olunca alet ne kadar bakımda yapsam istediğim gibi olmuyordu.

IMG_20180502_192210.jpg IMG_20180502_192233.jpg

Scudo
hayırl olsun, güzel renkler...

hayırlı olsun

Hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin.

@Saburié hayırlı olsun. Kazasız belasız binin. Bir de şu alttan giden tellere bir ayar geçseler bence iyi olacak.

@appendix @7800xt @eyupozturk @mehmet ugur demir @Ghost Buster @Ramadan Ş. @isosel

herkese çok teşekkür ederim, ilk sıfır bisikletim de birşeyler soracağım jant akorları tam olarak yapılmış mı geliyor yoksa yapmak mı gerekiyor teller bana çok sıkı gelmedi, jant akoru yapmasını biliyorum (eski bisikletlerim sağolsun) bir de göbekler de biraz sıkı gibi onlar da açılır mı zamanla ?

Hayırlı olsun bisikletiniz. Benimde tercihim Bianchi'den yana olmuştu, oturduğum şehir itibari ile servis sıkıntısı yaşamamak için. Bisikletin garanti kapsamından çıkmaması için Bianchi servisine ilk bakım için götüreceksiniz zaten, orada belirtirsiniz. Yardımcı olurlar.

güle güle kullan kazasız belasız

Hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisiklet hem daha az dikkat çeksin (okulda bisiklet parkı güvenliğin yanında olsa da) ve hemen çizilmesini istemediğim için eski iç lastikleri kadroya doladım nasıl olmuş ?IMG_20180503_200235.jpg

Hayırlı olsun eski iç lastikler biraz garip olmuş çalınma riskini bilemem ama bırakın çizilsin sizinle yaşamayacak ve bırakın dikkat çeksin...

Rengi çok hoş bence hayırlı olsun .

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. İç lastikler garip durmamış. İyi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Onderti
Hayırlı olsun,yalnız koltuğun açısı en son fotoğrafta gördüğüm kadarıyla uygun değil yere paralel olması lazım.

Geri