Scudo Sports

yeni bisikletim giant talon 2

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Uzun arastirmalarim sonucunda son kararimi giant talon 2 alarak sonuca ulastirdim aslinda kararsizdim carraro crp 710 bakiyordum sonra bir ghost se 2000 denemisdim baya hosuma gitmisdi daha sonra ayni fiyata donanimi biraz daha yuksek giant olunca onda karar verdim ve bugun aldim.ilk denemelirimde gianti cok begendim sessiz tikir tikir calisan mekanizma gayet iyi en azindan bana yeter oldugunu dusunuyorum arka degistirici deore,ön vites degistirici ve kolu alivio, hidrolik disc fren gidondan mekanizmali amortisor kilitleme.IMG-20150203-WA0004.jpeg IMG-20150203-WA0004.jpeg IMG-20150203-WA0004.jpeg IMG-20150203-WA0004.jpeg

Dosyalar

• IMG-20150203-WA0013.jpeg
    IMG-20150203-WA0013.jpeg
    103,3 KB · Okunma: 20
Scudo
Hayırlı olsun güle güle binmen dileğiyle :)

Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah. Ve bir de basınıza tdk kesilmek istemem ama disc yerine disk yazmanızın dilimiz için daha uygun olacagını düsünüyorum.

@Fatih EZEN
Tesekkurler sagolun

@olympos
Tesekkurler,o kelime zaten turkce bir kelime degildir onun icinde dilimize uyarlamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum ve dogru olani yazmayi tercih ediyorum....

O zaman mesela televizyon yerine television, Maç yerine match... Böyle mi yazacağız ? :) bu da biraz garip olur

Bu arada hayırlı olsun bence doğru seçim olmuş

• Beğen
Tepkiler: avanak_abdi
@Ghostaslinda sende haklisin:):) ,tesekkurler bu arada

Birde sormak istedigim bisikletle beraber fatura disinda bir evrak almadim ne verilmesi gerekli acaba onemli olabilecek

Hayırlı olsun... Güzel bisiklet, donanımıda gayet iyi... İyi günlerde kullanın... :harika:

hayırlı olsun. yalnız dört foto var dördü de aynı. bari farklı açılardan falan çekseydiniz daha anlatımlı olurdu.

@M.Ozkul
Tesekkurler

@aeneskral
Tesekkurler.yanlislikla ayni foto oldu:)

Hayırlı olsun. Kask da aldınız mı ?

@bagetci
Benim bildiğim başka bir şeye gerek yok

Bir kişi yeni bir bisiklet almış hevesle fotoğraflarını koymuş ne güzel güle güle kullan yaz gec ama yok illa birileri burda cok bılmıslık yapıp niye ingilizce yazdın nokta koymadın vırgul koydun yav bu forumun yoneticisi var bır yanlıslık varsa uyarır zaten bazen boyle kısılerın bu foruma sadece boyle hataları kovalayıp altına yazmak ıcın gırdıklerını dusunuyorum bu arada bısıkletın hayırlı olsun gule gule kullan (bu yazıda bılerek noktalama ısaretı kullanılmamıstır)

• Beğen
Tepkiler: olympos
bisikletiniz çok güzel hayırlı olsun maşallahı var nazar degmesin :)

• Beğen
Tepkiler: wenom
Tesekkurler arkadaslar isteyen herkese nasip etsin allah

Güle güle kullanın. Kask almadıysanız eğer ihmal etmeyin.

Of of of abi Allahım kaza bela vermesin , hırsızlardan kem gözlerden korusun :) çok şekil duruyo ya :) senin çamurluğu görünce benimkini söküp atasım geldi :(

• Beğen
Güzel görünüyor. Kazasız belasız kullanamnız dileğiyle.

• Beğen
Geri