Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisikletim Merida Reacto 7000 E

Scudo
ben de kararsız kaldım bu tip kadrolar aslında tam tt makinası olur öne bir aerobar takılınca düz yolda uçar gider.

yalnız meridaların nedense bu tip kadroları ağır oluyor

sizde ki sanırım full karbon modeli meridanın bu kadro yapısında alumınyum modelleride vardı daha alt seviye

nereden ve kaça aldınız sakıncası yoksa bir de kaç kilo acaba

bir kaç reacto gördüm genelde 8.5 9 kilo civarı 105 setli modelleri.

@Cem Ç. Bisikletin ağırlığı pedalsız 8.200 kg

Aslında alüminyum modeller pekte alt seviye sayılmaz sadece reactolarda 400 ve 500 modellerinde ekipman 105 Set ve ultegradır. Bunun dışında de avantajı ağırlıktır. Ben nihat bisikletten aldım fiyat olarakta bana bayağı güzellik yaptılar.

Bendeki modelin ağırlık konusunda çok sıkıntısı yok ekipman di2 sistem vites geçişlerinde inanılmaz konforlu ve okadar seri. Almadan önce açık konuşmak gerekirse bu denli memnun kalacağımı tahmin etmemiştim. Beni en çok tedirgin eden yanı pil sarj ömrü idi. Kitapçıktan okuduğum pil ömrünün 4000 km olduğunu okuyunca şok oldum üstelik 2 saatte sarj olması işin cabası.

@hakanemrez 8000 civarına mal oldu

@hakanemrez kesinlikle öyle gbs ile eşleşebiliyor bu sayede kaçıncı vitesteyim diye aşağılara bakmaya gerek kalmıyor. çapraz zincir kullanımında uyarı verebiliyor. Antreman sonrası hangi viteste daha performanslı sürüş yapmışsınız gibi birçok bilgi konforunda konfor katıyor.

Vaay harika duruyor çok kıskandım hocam keşke benim de olsa :D Kedilerden fırsat bulursam para biriktirip bi şeyler alacağım :D

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın :) Kullanımı nasıl zevkli mi çok merak ettim :D

Hayırlı olsun güle güle kullanın

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa AYDIN
@Auron Sanchez
Kesinlikle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: SH45
Hocam, boyunuzu ve bisikletinizin kadro boyunu öğrenebilir miyim ?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa AYDIN
Geri