@Mustafa AYDIN Hocam makine efsane ama ben daha çok kaskınıza takıldım.Kenan Sofuoğlu'nun da kaskı sizinkine benziyor, çok hoşuma gitti.Allah kaza bela vermesin.
@Ceyhun Özkan kask lazer z1 bayrak olan kısmı patentli torku spor için özel yapılmış aeroshel. Sonrasında kaskı satın alırken aeroshel aparatını gördüm bundan da isterim dedim saolsun aslı bisiklet hediye etti. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Hocam benim boyum da 1.82, 54 kadroyu kullanablrmyim acaba. 54 kadronun ust boru uzunlugu 56 cm, orta boru 54 cm.. cok tereddutteyim, sizin kadro olculerini ogrenme sansim var mi acaba
Güle güle kullanın reacto fiyat performans olarak gerçekten çok iyidir. Ağırlık konusuna gelince bir tık rakiplerinden ağır ama kadrosu da bir o kadar sağlam. Aero yapısı gerçekten iddalı ve ağırlığa etkisi var.
@Nail Acun Bence 54 beden kadro küçük gelebilir. Yinede bir BG Fit yapan birine sormak gerekir. Bisklet ölçüleri kadar bacak gövde kok uzunluklarıda önemli. Bizlerin netten edindiği bilgilerle beden belirlemek doğru olmuyor fakat yakın beden oluyor. Daha sonrasında BG Fit yaptırdığınızda kol uzunluğuna göre gidon eğimi gövde ölçüsü gidon boğaz uzunluğu gibi bir sürü ayar gerekiyor. Ve bu gibi işlemler için eğitim ve özel aletler gerektirmektedir. Benim önerim 54 bedenin size küçük geleceği ve kesinlikle 56 kadro bir bisiklete bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca söylemiş olduğunuz ölçüler model markaya göre değişkenlik gösterir. Sanırım standart olan ayakları aks ile sele borusunun geçtiği başlangıç noktası aynıdır. Buda zaten biliyorsunuz bedeni belirler. 54 Cm 54 beden 56 Cm 56 beden gibi.
@Mustafa AYDIN bey öncelikle hayırlı ugurlu olsun makınenız cok güzelilerleyen vakıtlerde kadronuzun karakterıne uygun vahşi bir cazibesi olan güzel bi 50-55 mm profil karbon jant yakışır
ve de sormak ıstedıgım bı sorum olacak.arka stopunuzun markası nedirsele altına guzel sabitlenmiş