Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni CR1 im :) Leopar diyorum ben ona

Mutlu Celimli

Aktif Üye
Tepki
194
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılmış bulunuyorum bisikletimin resimlerini sizler ile paylaşmak istedim. Daha bu akşam toplandı kendileri.

Kadro: Scott CR1 M size

Maşa: CR1

Grup : Ultegra SL 6600

Jantlar : Mavic R-SYS

Gidon : Ritchey WCS evolution SL

Boyun : Ritchey WCS CARBON

Sele borusu : Ritchey WCS CARBON

Sele : Tioga Spyder

Lastikler : Michelin Pro Race 3

İç lastikler : Maxxsis Ultralight

Suluk : ELİTE

Ağırlık : 6,6 - 6,8 arası bişiy ( Net olarak yarın tartılacaktır daha düşük bile çıkabilir :) )

İşte Resimler :)

http://img24.imageshack.us/img24/7996/dscn2796xq.jpg

http://img180.imageshack.us/img180/2848/dscn2798.jpg

Scudo
Kardeşim bisikletin gerçekten çok harika. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Ben bu kadro üzerine farklı parçalarla toplanmış ya da aynısını ata bisiklette görmüştüm. 3300 euro demişti arkadaş full carbon demişti ben hemen gerisin geri çıkmıştım :).

Bisiklet Ata Bisikletten alındı :) Bunu görmüşsünüzdür muhtmelen ama jant seti lastikleri gidon , gidon boyunu , pedalları , selesi değiştirildi :).

Teşekkür ederim yorumlar için...

Sekil bisiklet, gule gule kullanin !

Benim bisikletin adı da Küheylan. Şimdi sizinkini görünce ne kadar isabetli bir isim taktığımı anlıyorum.çoook güzel çoooooook.ömrü güzel olsun inşallah.dikkatli sürüşler....

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@Veli Bahtiyar

Valla doğru bisiklet dediğin AĞIR oturaklı olur. Ne o öyle 6.5 kg :D Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Veli Bahtiyar
Değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler. Daha iyilerinin sizlerin olması dileği ile.

Hayırlı olsun. Harika bir bisiklet olmuş. Yol bisikletlerinin bu asi aynı zamanda asil görünüşüne bende fazla dayanamadım dün itibari ile Scott Speedster S40 sahibi oldum.

Hayırlı olsun..
Gerçekten harika bir bisiklet...

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Geri