Scudo Sports

yeni dj

Onur Dokmetas

Aktif Üye
Tepki
59
arkadaşlar yeni bir dj toplamayı düşünüyorum scott Voltage YZ 35 alıp üzerinde oynama yapıcam düşündügüm parçalar bunlar öneriniz ve görüşleriniz nedir ne nasıl olsa iyi olur yardımlarınızı bekliyorum

kadro: Voltage YZ 35
amortisör: Suntour DURO DJ-D
aynakol: Hussefelt 2.2 RG Howıtzer 170 cm 24-36
jantlar : Alexrims DM-22 26" + deore yada alivio göbekler
vites fren kolu : shimano acera
gidon: Borla HB-D330

Scudo
duro maşaları hıc beyenmedım hıdrolıgını bosaltırsan guzel olur

@tugayabicim

daha denemedik görmedik tugay güzel olabilir..belki

• Beğen
Tepkiler: tugayabicim
çokmu sert kalıyor maşa... yagın viskozitesiyle oynarsak olabilir saglamlık olarak nasıl pekii

@dodo

bndenedım dogukan hıc beyenmedım cok sert cok yvas ama hıdrolıgı bosaltırsak guzel olur

@tugayabicim

ben de hidroliğini boşaltıp da denemedik dedim zaten:D

hidroligini boşalttınmı ne anlamı kalır kötü derken masanın neyi kötü hangi maşaya göre kötü çokmu sert yumusakmı??

Daha ince bir yağ koyup elastomere 2,5 cm kesme atınca maşa çok güzel olur. Ama benim dediğim eski duro. yenisi belki farklıdır.

yagı inceltiriz sorun olmaz sadece tepki sorunsa

@iceman

bende alexrims dm-18 var iyi jant ama çok esniyor. yamultuyorum kadroya sürtüyor yan yatırıp biraz tepiniyorum üstünde düzeliyor. dm-22 sağlammı bilmiyorumda 18 den saglam olduğu kesin. ama supra bh alırsan daha iyi olur çünki daha sağlam. gidonda da truvativ almanı öneririm. göbek konusunda 50 kg lik bi arkadaşım ön arka seri dışı deore lerin yatalarını 1 ay da dağıtmıştı ve disk kullanıyordu. 1 yıldır acera kullanıyordu onlara hiç bir şey olmamıştı. alıcaksan öne quando tx rulmanlı bi göbek alabilirsin. ben kullanıyorum ve çok sağlam ama arkanın sistemi farklı olduğu için biraz boşluk yapıyor. arkayada yurt dışından bu işlere uygun bi göbek getirebilirsin "da bomb" gibi bi markanın göbekleri seni uzun yıllar idare eder.

dm-22 ler yeni gelenler..sağlam ve geniş gözüküyorlar..gidonu ujur un dediği gibi hussefelt yapmalısın bogazda aynı şekilde 40 lık hussefelt takabilirsin...

para biraz sınırlı bogaz orjinalinde gelicek agır ama iş görücek bişiy kullanıcaz gidondan hussefelt çok pahalı yaaaaaaaa

@iceman

piyasadaki hussefelt gidonlar şimdiye kadarki en ucuz fiyatında satılıyor bitmeden kaçırma derim ;)

sıfır kadro degil bisiklet al daha ucuz:) 390euro +kdv

merhabalar bu gun ikinci elden bir tane dirt jump aldim .birkac gun once hardtail imle takas edecigim demistim onun yerine biraz para biriktirp nakit olarak aldim.
burda biraz bisiklten birazda ilk 2 el bisiklet deneyimimi anlatmak isterim.oncelikle kadro scott voltage yz 0.1 .2012 model bir kadro .kadronun en bariz ozeligi
arka bacaklarinin saglam ve kalin olmasi. kolay kirilabilecek bir kadro degil. izmirde bu kadrodan baska gormedim ben.
masa sr santour raidon.havali bir masa rebound ayarida var . gidon, gidon bogazi answer .ancak gidon bogazi kirik masa susu olarak kullaniyorum .yeni bir tane almam lazim.
on cember dt swiss x430 .arka cember alexrims supra d.arka gobek deore xt .arka fren var bir tek oda deore kol ve kaliper.
ilk ikinci el deneyimime gelecek olursak bisikletin eksiklerini eve getirince fark ettim . ilana gitmeden once kafamda onemli olan bir kac noktayi belirlemistim.
ancak orda ya aklima gelmedi yada daldim o noktalara bakmak bisikleti aldiktan sonra aklima geldi.neyseki on cember haricinde bir sey cikmadi bisiklete .
sizde ikinci el bisiklet alirken dikkat etmeniz gereken yerleri bir yere not alin ardindan gidince neye bakacaginizi sasirmayin orda.

20240217_152924.jpg20240217_203158.jpg20240217_201412.jpg

• Beğen
Tepkiler: five
Güle güle kullan. Kaya gibi bi iskelet.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan B.
Geri