trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.275
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kendisi elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri yapan bir elektrik mühendisi. Bu konuda destek olacağim ben de kendisine elimden geldiği kadar. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Siteyi kurgulayanın bisikletten çok fazla anlamadığı kesin. Filtreleme, kategorizasyon, seo, paylaşılabilirlik ve tasarım zayıf.
Kendisi elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri yapan bir elektrik mühendisi. Bu konuda destek olacağim ben de kendisine elimden geldiği kadar. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
...Takas düğmesi: "Hocam [öğrenciyim|alıcıyım|biniciyim] Profilimdeki ilanlar ile takas düşünür müsün?"...
Merhabalar ilgili ifade Renibi'nin vizyonu niteliğindeki sloganını ifade etmektedir. Herhangi bir karar veya ölçüt sonucu yazılmış bir ifade değildir. Renibi olarak hedefimiz, bisiklete dair her şeyin bulunabileceği alıcı ve satıcı için de avantajların ve kolaylıkların bulunduğu bir platform haline gelmektir. Sizi karşılayan ifade buradan gelmekte efendim.@Renibi Merak ettiğim bir husus var, hazır sizi yakalamışken sorayım.
Siteye girdiğimiz zaman bizi "Türkiye'nin 1 numaralı bisiklet pazaryeri" ifadesi karşılıyor. Buna kim karar verdi, hangi ölçüte göre sıralama yapıldı? Bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz?
Merhaba, sitenizde biraz dolaştım, birkaç fikir iletmek istiyorum. Öncelikli olarak, ilanlar yeni sekmede açılabilir olmalı bence. Tek tek arama sayfasına dönmek, aramak uzun hikaye. Bunun dışında fotoğraflar açılan uygulamaya uygun boyutlanmalı, telefonda denemedim ama ekranda fotoğrafa tıkladığımda alta taştı, büyük boyutlu görsellerde tamamının bir kerede görülememesine sebep oluyor bu. Fotoğraflar arasında gezinti ikonu da yok, birkaç büyük alışveriş sitesi ilan sekmesi incelenmeli gibi duruyor ana misyonunuz 2. el bisiklet pazarı lideri olmak ise. Kolaylıklar diliyorum.Merhabalar ilgili ifade Renibi'nin vizyonu niteliğindeki sloganını ifade etmektedir. Herhangi bir karar veya ölçüt sonucu yazılmış bir ifade değildir. Renibi olarak hedefimiz, bisiklete dair her şeyin bulunabileceği alıcı ve satıcı için de avantajların ve kolaylıkların bulunduğu bir platform haline gelmektir. Sizi karşılayan ifade buradan gelmekte efendim.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Fikirlerinizi en kısa sürede yapacağımız iyileştirme güncellemelerine ekleyeceğiz. Çok teşekkürler ve iyi günlerMerhaba, sitenizde biraz dolaştım, birkaç fikir iletmek istiyorum. Öncelikli olarak, ilanlar yeni sekmede açılabilir olmalı bence. Tek tek arama sayfasına dönmek, aramak uzun hikaye. Bunun dışında fotoğraflar açılan uygulamaya uygun boyutlanmalı, telefonda denemedim ama ekranda fotoğrafa tıkladığımda alta taştı, büyük boyutlu görsellerde tamamının bir kerede görülememesine sebep oluyor bu. Fotoğraflar arasında gezinti ikonu da yok, birkaç büyük alışveriş sitesi ilan sekmesi incelenmeli gibi duruyor ana misyonunuz 2. el bisiklet pazarı lideri olmak ise. Kolaylıklar diliyorum.