Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni ikinci el bisiklet satış sitesi: Renibi.com

trainspotting35

Forum Bağımlısı
Tepki
23.275
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba bugün ofisteki danışman hocamızdan öğrendiğim sadece ikinci el bisikletlere özel bir satış sitesinin linkini paylaşmak için bu başlığı açtım.

(link)

Scudo
Siteyi kurgulayanın bisikletten çok fazla anlamadığı kesin. Filtreleme, kategorizasyon, seo, paylaşılabilirlik ve tasarım zayıf.

Siteyi kurgulayanın bisikletten çok fazla anlamadığı kesin. Filtreleme, kategorizasyon, seo, paylaşılabilirlik ve tasarım zayıf.
Kendisi elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri yapan bir elektrik mühendisi. Bu konuda destek olacağim ben de kendisine elimden geldiği kadar. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Sahibinden deki kategori yapısı iyi sayılır. İnsanların alışık olduğu bir yapı. Ayrıca filtreleme seçenekleri de yeterli.

Seo için slug yapısı önemli. Örneğin domain.com/yol-yaris-bisikletleri, title description gibi meta taglar ile desteklenip yol bisikleti arandığında bulunabilirliği önemli. Yada domain.com/merida/yol-yaris-bisikletleri aynı şekilde organik aramalarda bulunabilirliğin artması lazım. Öyle bir site ilan miktarı ve ulaşılabilirliği ile hayatta kalabilir.

Arama sistemi önemli. Filtreleme seçenekleriyle detaylı arama olmalı.

İlanların kolay paylaşılabilir olması lazım. İlan numarası ile kolay bulunabilir olması önemli

Vs. vs.

Son düzenleme:
Böyle bir şeye ihtiyaç vardı, umarım gelişir. Sarı site artık dolandirici üçkağıtçı ve ölücü cehennemine dönüştü. Diğer ikinci el sitesini bile saymıyorum bile

Kendisi elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri yapan bir elektrik mühendisi. Bu konuda destek olacağim ben de kendisine elimden geldiği kadar. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Elektriğin önceliklendiği çok belli zaten.
Benim ilk arayıp olmamasına şaşırdığım şehir filtresi. İkinci el bisiklette en önemli konu sayılabilir.

İlanların altında şöyle düğmeler olmalı:
Öldür düğmesi: ilan yorum bölümünde Öldür yazan düğme olsun basınca yorum olarak "Hocam [öğrenciyim|alıcıyım|biniciyim] ilan fiyatının yarısına olamaz mı?"
Takas düğmesi: "Hocam [öğrenciyim|alıcıyım|biniciyim] Profilimdeki ilanlar ile takas düşünür müsün?"
Parça düğmesi: "Hocam bisikletin arka tekerin sibop kapağını tek satmayı düşünür müsünüz?"
Boy düğmesi: "Hocam boyum 1.45 bisiklet bana olur mu?"

...Takas düğmesi: "Hocam [öğrenciyim|alıcıyım|biniciyim] Profilimdeki ilanlar ile takas düşünür müsün?"...

Takas düğmesine alt seçenek önerisi: "Orta sehpa ile takas olur mu?"
Aynı klanın üyeleri olabileceğinden şüphelendiğim orta sehpa takasçıları var. Farklı zamanlarda farklı ürünlerime farklı kullanıcılar tarafından orta sehpa takası önerisi geldi. Mesela rubleye karşı orta sehpa.

Aldığım en mantıklı takas teklifi mekanik fren kaliperi karşılığında etkin maddesi sildenafil olan, mutluluk vaat eden haplardı.

Teklifi kabul edip hapları teklif sahibinin üzerinde denemeyi düşünmedim değil.

Herkese selamlar, iyi forumlar. İlgili platformun/websitesinin kurucu ortaklarından biri olarak bu yazıyı yazmaktayım. Öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Pazar Yerimizi Eylül 2024 itibariyle versiyon 1 olarak canlıya aldık ve başlangıç olarak amacımız bisiklete ilgili olan gerek spor amaçlı gerek hobi gerekse ulaşım amaçlı kullanan kullanıcıların yorumlarını görerek versiyon 2’yi çıkarmaktı. Bu bağlamda geçtiğimiz hafta (Ekim 2024) itibariyle versiyon 2 için geliştirme turumuzu tamamladık ve hem arka planda (back-end) hem arayüzde (front-end) siz kullanıcılarımıza yönelik geliştirmeler gerçekleştirdik. Kurucu ekibimiz bisikletler için elektrikli donanım geliştiren bir şirketin operasyonunda yer alan bir ekip olduğundan dolayı bisiklet sektörünün dinamiklerine hakim bir ekip olmasına ve kendim de 7 yılı aşkındır bisiklet sporcusu ve bisikletsever olmama rağmen dijital olarak platformu geliştirme sürecinin zorluklarından dolayı atladığımız, gözümüzden kaçan çok fazla şey oldu. Biz platformumuzun her zaman geliştirmeye açık yanları olduğunu, olacağını biliyoruz ve arka planda geliştirmelerimizi hep bu şekilde sürdürüyoruz. Bu geliştirmeleri sizin desteğinizle yaparak Renibi’yi bisiklete dair her şey için tıklanan bir Dijital Pazar Yeri haline getirmeyi ve Türkiye’de geleneksel yöntemlerden daha güvenli, daha kolay ve daha ulaşılabilir bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda her türlü yeni fikrinizi, eleştirinizi, önerinizi duymaktan mutluluk duyarız. Her türlü öneriniz için bize info@renibi.com mail adresimizden, +90 543 459 64 83 numaralı WhatsApp hattımızdan veya websitemizin iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bize dijital kanallarımızdan ulaşabilirsiniz:

@Renibi Merak ettiğim bir husus var, hazır sizi yakalamışken sorayım.

Siteye girdiğimiz zaman bizi "Türkiye'nin 1 numaralı bisiklet pazaryeri" ifadesi karşılıyor. Buna kim karar verdi, hangi ölçüte göre sıralama yapıldı? Bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz?

@Renibi Merak ettiğim bir husus var, hazır sizi yakalamışken sorayım.

Siteye girdiğimiz zaman bizi "Türkiye'nin 1 numaralı bisiklet pazaryeri" ifadesi karşılıyor. Buna kim karar verdi, hangi ölçüte göre sıralama yapıldı? Bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz?
Merhabalar ilgili ifade Renibi'nin vizyonu niteliğindeki sloganını ifade etmektedir. Herhangi bir karar veya ölçüt sonucu yazılmış bir ifade değildir:hhhhhh:. Renibi olarak hedefimiz, bisiklete dair her şeyin bulunabileceği alıcı ve satıcı için de avantajların ve kolaylıkların bulunduğu bir platform haline gelmektir. Sizi karşılayan ifade buradan gelmekte efendim.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhabalar ilgili ifade Renibi'nin vizyonu niteliğindeki sloganını ifade etmektedir. Herhangi bir karar veya ölçüt sonucu yazılmış bir ifade değildir:hhhhhh:. Renibi olarak hedefimiz, bisiklete dair her şeyin bulunabileceği alıcı ve satıcı için de avantajların ve kolaylıkların bulunduğu bir platform haline gelmektir. Sizi karşılayan ifade buradan gelmekte efendim.
Merhaba, sitenizde biraz dolaştım, birkaç fikir iletmek istiyorum. Öncelikli olarak, ilanlar yeni sekmede açılabilir olmalı bence. Tek tek arama sayfasına dönmek, aramak uzun hikaye. Bunun dışında fotoğraflar açılan uygulamaya uygun boyutlanmalı, telefonda denemedim ama ekranda fotoğrafa tıkladığımda alta taştı, büyük boyutlu görsellerde tamamının bir kerede görülememesine sebep oluyor bu. Fotoğraflar arasında gezinti ikonu da yok, birkaç büyük alışveriş sitesi ilan sekmesi incelenmeli gibi duruyor ana misyonunuz 2. el bisiklet pazarı lideri olmak ise. Kolaylıklar diliyorum.

Merhaba, sitenizde biraz dolaştım, birkaç fikir iletmek istiyorum. Öncelikli olarak, ilanlar yeni sekmede açılabilir olmalı bence. Tek tek arama sayfasına dönmek, aramak uzun hikaye. Bunun dışında fotoğraflar açılan uygulamaya uygun boyutlanmalı, telefonda denemedim ama ekranda fotoğrafa tıkladığımda alta taştı, büyük boyutlu görsellerde tamamının bir kerede görülememesine sebep oluyor bu. Fotoğraflar arasında gezinti ikonu da yok, birkaç büyük alışveriş sitesi ilan sekmesi incelenmeli gibi duruyor ana misyonunuz 2. el bisiklet pazarı lideri olmak ise. Kolaylıklar diliyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Fikirlerinizi en kısa sürede yapacağımız iyileştirme güncellemelerine ekleyeceğiz. Çok teşekkürler ve iyi günler :)

Geri