Scudo Sports

Yeni yol arkadaşım B'Twin Triban 520

Ruhpastası

Forum Demirbaşı
Tepki
328
İsim
Şafak Çalışkan
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Alıp almamakta hiç tereddüt etmedim. Kendisinin dekatlon sayfası (link) Tam istediğim gibi bir makine. Zamanla deneyimlerime göre malzemelerde değişikliğe gidebilirim.

https://i.hizliresim.com/nLMoJl.jpg

Scudo
Hayırlı olsun bende tam elime para gelmişken yol bisikleti alıp- dağ bisikletini geliştirme arasında gidip gelirken :srnsml: beğendim doğrusu kazasız sürüşler dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Ruhpastası Hayırlı olsun bende 17 Eylül de aldım bu güne kadar 1200 kmnin üzerinde yol yaptım 2 kez lastik patladı , hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür .Kazasız belasız günlerde kullan inşallah.
İlk aldığımda bende paylaşmıştım bisikletimi bakmak istersen başlık burada :)
Sonunda ben de Yol'a geldim Triban 520

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

• Beğen
Hayırlı olsun güzel bir başlangıç olmuş.

• Beğen
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Adını kırmızı şeytan koydum :D

Hayırlı olsun bendede triban 500 dropbar var.bendeki çelik maşa karbon maşa daha iyidir heralde

• Beğen
@Guney1907 evet karbon daha iyi ve hafif
@phardon teşekkürler (blog sayfanız harika, takipteyim)

• Beğen
Tepkiler: phardon
bunları yakından inceleme fırsatım oldu, kübik gelecekten gelmiş sanat eseri gibi kadrosu var hayırlı olsun...

Hayırlı olsun. Bir süre çok hızlanmamakta fayda var. Ölçülerinizi ve kadro boyunu paylaşabilir misiniz? Malum kadro seçimi düşündürüyor. Seçim yapacaklar için kullanıcı olarak değerlendirmeleriniz faydalı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Onat G.
btwin kadrolari kucuktur. 54 beden der ust boru uzunlugu aslinda sele borusu 48 cm alirken kucuk oldugunu hesaplaynda alin.

Geri