Alıp almamakta hiç tereddüt etmedim. Kendisinin dekatlon sayfası (link) Tam istediğim gibi bir makine. Zamanla deneyimlerime göre malzemelerde değişikliğe gidebilirim.
Hayırlı olsun bende tam elime para gelmişken yol bisikleti alıp- dağ bisikletini geliştirme arasında gidip gelirken beğendim doğrusu kazasız sürüşler dilerim
Ruhpastası Hayırlı olsun bende 17 Eylül de aldım bu güne kadar 1200 kmnin üzerinde yol yaptım 2 kez lastik patladı , hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür .Kazasız belasız günlerde kullan inşallah.
İlk aldığımda bende paylaşmıştım bisikletimi bakmak istersen başlık burada Sonunda ben de Yol'a geldim Triban 520
@Ruhpastası Hayırlı olsun, kazasız belasız pedallamalar dilerim. Jantta bulunan yansımalı ışık aparatını çıkartsanız bence iyi olur, çünkü o aparatın olduğu teller, çok sık akort kaçırıyo
r.
Hayırlı olsun. Bir süre çok hızlanmamakta fayda var. Ölçülerinizi ve kadro boyunu paylaşabilir misiniz? Malum kadro seçimi düşündürüyor. Seçim yapacaklar için kullanıcı olarak değerlendirmeleriniz faydalı olacaktır.