Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni yol bisikletim. Adı tonton :)

Cok teşekkürler sabah olsunda sureyim diye sabırsızlanıyorum :) bugün eve gelirken yol kısaydı. 35 km yetmedi. Aksam çıktım kostum 10 km enerjimi atmak icin. Sabah olsada çıksak :)

• Beğen
Tepkiler: Erdem C.
Scudo
@TontonCocuk hayırlı olsun jantına taş degmesin. Gördümmü seni yolda cevirir bi tur binerim haberin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Bu sabah ufak bir tur daha attım. Jantlar gerçekten cok akıcı. İlgimi çeken başka birşey de frenleme kalitesi. Merida başka marka frenler koyuyor bisikletine. Belki 105 ondan saha kalitelidir ama sram redde frenleme cok başarılı. Daha pek rüzgar yok ama yine de benim ağırlığımdan sanirim profil jant pek problem çıkarmadı daha. Cok zorlarsa bir rollen elite alıp tokeni yarışmalarda kullanırım.

Güzel yoğunlarınız icin cok teşekkür ederim. Fotoğraf ile pek hasır neşir değilim ama sabahki turumda 2 km lik rampada küçük bir sostunuz eşlik etti ve onun karnını doyurdum. Sadece onun fotoğrafı var :) image.jpeg

@TontonCocuk bisikletiniz hayırlı olsun yanlız fotoğraf çekme işine biraz daha eğilmeniz gerekicek resmen boynum tutuldu :)

• Beğen
Abi yaaa, maşallah. Çok keyifli çıkmışsınız. Ama evet fotoğraf işini de boşlamayin :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun. Benim en çok takdir ettiğim parayla pulla veya altına son model bisiklet çekmiş olmasına rağmen mütevazılığını ve sevecenliğini kaybetmemiş insanları hep takdir etmişimdir. Yazınızdaki sıcaklığı hissettiğim için bu satırları yazmak istedim. Nice bol pedallamalar. Allah kaza beladan korusun.

Hayırlı olsun süper bir bisiklet olmus. Kazasız belasız bol bol sürüş dileğiyle...

• Beğen
Tonton isminden oldum olası kıllanmışımdır bana nedense netameli bir isim gelmiştir. Tıpkı gözalıcı renklere bürünmüş acı ilaçlar gibi. Tonton la ilgili zihnimde beliren iki figür var. Birincisi şişko nuri, şimdilerde ayrımcılık yapma maşeri vicdandan tamamen temizlendiya onun için biz ona şişko değilde daha amorf bir tabir olan tonton diyelim. İşte bu tonton nuri yıllar boyu o sinsi gülümsemesiyle ayşeciğe ömerciğe yapmadığı pislik kalmadı. Daha bejekelilerin
burasi besiktas, alayina gider
ugrasma bizimle, ..... fener
tribi çıkmadan önce atara atar gidere gider yapan bir insanevladıydı bu tonton nuri. Alın bir örnek

Birde gençler hatırlamaz tv nin tek kanallı olduğu günlerde gün aşırı duymaya alıştığımız azılı bir terör örgütü vardı. Bir tamil kaplanlarını bir bunların ismini duyardık. Tonton makut diye yazılır tonton makut diye okunurdu. Haiti denilen ne idüğü belirsiz memlekette milletin çanına ot tıkamışlardı. Sonra ne oldu bilmem zaten o tür ince işlerede kafamız yetmez.
Velhasılı kelam bu tonton her ne kadar sempatik bir isimmiş gibi görünsede benim için hep kuşkulu bir isim olmuştur. Bu tonton bisiklettede bu netameli durumu hissediyorum. Bisikletçi dostum sen en iyisi bu tontonu başına bir işler getirmeden bana getir ben basayım buna kutsal suyu basayım buna kutsal suyu bunu imana getireyim. Bizim zaviyede bu kırk yıl bana hizmet etsin bütün azgın enaniyetlerde temizlensin fabrikasından ilk çıktığı gün gibi pirü pak yapayım.

Dostum hayırlı olsun. Harika görünüyor ya:)

• Beğen
Hocam çok güzel bi bisiklet olmuş eline koluna emeğine sağlık eminimki harcadığın paranın kat kat değeceği bisiklet olmuş kazasız belasız binmen dileğiylee

• Beğen
İnsallah aynakolu sattığımda eksik olan Su ürünleri almayi planlıyorum. Bisikletimde hem işlevsel hem de performans olarak ise yarayacağını düşünüyorum.
image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Yavuz S. Tamam sen beyen ben alırım ;) bu gidon Boğazini senden kıskandım zaten :) sele en son alacağım insallah.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Çok güzelmiş harikaymış hatta efsaneymiş :asik: Güle güle kullanın :srnsml:

• Beğen
Bu tontonsa benimki
https://i.ytimg.com/vi/jDHK7nt2mmI/hqdefault.jpg

Geri