Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni yol bisikletim. Adı tonton :)

Scudo
@brnalkn Katıldığım için yazdım. Her aktivitenin ( salt sporu kastetmiyorum ) özel giysisi vardır. Bunu kavrayıp uygulamak!

@Rex almayana alamayana bir lafım yok haddimede değil kimin ne giydiği aldıgı ama zaten yeni yeni millet olarak kazandıgımız bisiklet kültüründen herseyi olması gerektigi gibi olmasını beklemek sacma olur.Yavaş yavaş..

@brnalkn Haklısınız. Haklısınız da! Sen yanmazsan, ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. Hayırlı olsun, zevk ile kullanın.

HAyırlı olsun güle güle kazasız binmek nasip olsun.
Jantlardaki TOKEN yazısının oldugu şey apartmı sonradan mı takılma, yoksa jantlarda birleeşik fabrika çıkışımı. bende bisikletime almayı düşünorum ?

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
@TontonCocuk Hocam hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız binin inşallah.Bende 3 yıldır mtbye biniyorum.Yol bisikleti için seri deyince ki bende hızı seviyorum.Çok özendim doğrusu :D

• Beğen
Hayırlı olsun güle güle kullanın güzel makine

• Beğen
tonton deyince fat bike bekliyodum. bunu kullanmaya kıyamaz insan salona dekoratif amaçlı konabilir ancak

• Beğen
Gönlünce İyi günlerde kullanman dileğiyle. Hayırlı olsun. Yardımcı olabildiysek Ne mutlu.

@Rex bu arada Tonton benim değil malesef ilerde olur inşallah o segment bir yol bisikletim ama ben Trek aldım başka konuyla karıştırdınız :)

Ciğer ciğer bu bende olucak fanusta saklarım heralde güle güle kullan tonton gardaşım

• Beğen
@TontonCocuk hayirli olsun, bisikletinizi seviyorsaniz ne mutlu size :)
Benim gibi kilo vetme asamasindaki tontonlar icin guzel bir ornek oldunuz :p

• Beğen
@Rex @brnalkn Yalnız konudan bağımsız takılmanıza hayran kaldım, çekinmeden devam edin lütfen :harika:

@TontonCocuk Bu kadronun geometrisine ve kullanılan renklerin uyumuna hastayım. Kazasız belasız sürüşler olsun, keyifle kiloları vermeye devam :tskler:

@ÖmerMurat Şurda güzel güzel konusuluyor 2 mesajımızdanmı rahatsız oldun? Forum ortamında şu atlama olayı yuzunden cok gereksiz tartışmalar cıkıyor gerek varmı zaten kucuk bir grubuz..Bu yaştan sonra sanamı soracagım kimle ne konusacagımı hayırdır?

@brnalkn

"Sen"li "ben"li konuşmadan terbiyenizi koruyunuz, zira terbiyemi koruyorum, bir sorununuz varsa da özelden yazarsınız konuyu kirletmezsiniz!

Bak buraya yazıyorsan özelden yazmıyorsan kaşınıyorsun demektir hertürlü cevaba hazır olacaksın.

@brnalkn

Öyleyse; "karakterinize" göre davranmaya devam, madem gösterdiniz seviyenizi buyurun meydan sizin, sıvayınız görelim!

Not: Sonradan mesajlarınızda yaptığınız düzeltmelerle üslubunuzu değiştirmezseniz diyaloğumuz daha iyi anlaşılır, saygılar.

@Onur İstanbul evet dostum kilo vermek bisiklet ile gerçekten cok kolay bisey. Baslarda gergin ise gidip gelmek yorucu oluyordu. Daha sonradan alıştım şimdi bünye istiyor.

Geri