Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yk bisiklet güvenilir mi?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba,
n11 üzerinden yk bisiklet'ten bisiklet almak istiyorum, güvenilir mi?

Scudo
Konya'da tanınan bir bisikletçi diye biliyorum. Konyalı arkadaşların yorumları gelir birazdan.

Hem internet üzerinden hem direkt dükkandan alışveriş yapmışlığım var. Yusuf bey diye biri işletiyor. Serviste filan da olanak sağlıyorlar. Bir yamuk yapacaklarını sanmam. Dürüst adamlar.

Hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz. En iyi bisikletçilerden birisidir. kendi sitesindende alabilirsiniz.

Kendisinden 2 bisiklet ve birçok da malzeme aldım fakat bu ürünleri satarken çok güvenilir birisi Fakaaat üründe proplem olduğunda kesinlikle çok uyanik bana çamurluk gönderdi fakat çamurluğu ikiye katip poşede yerleştirmiş takamadik aradım tamam istediğin zaman getir dedi konyaya 1 yıl sonra gittim durumu anlattim ben hatirlamiyorum getir dediğimi senden sonra 1000 kişiye bisiklet sattim dedi ama 25 lira için değmez di

Tabii ben bi arkadaş için yk bisikletten bisiklet alacakken hemen vazgeçtim en azından yamuk çamurluk gönderip 25 lira fazladan bizden kazandı ama sedona 410 u ondan almaktan kurtulduk zararın neresinden dönersek kardir

6 Şubat'ta yk bisikletten yarış bisikleti aldım(salcano xrs030 tiagra modeli) Bisiklet sorunsuz bi şekilde geldi ve bisikleti kurdum. Lastiklerin havası inik geliyor zaten bisiklet geldiğinde. Ön lastiği ufak sedona el pompamla şişirdim. Tam arka lastiğe geçecektim ki ön lastik gümledi. Lastiğin modeli continental grand prix 4 ii. Hem iç lastik hem de dış lastik aynı yerden yarıldı. Herneyse aradım yk bisikleti durumu izah ettim. Satıştan sonra biz ilgilenmiyoruz dediler. Hangi şehirdeysen o şehirdeki yetkili salcano bayisi ilgilenir dedi. Peki deyip telefonu kapattım.. Ama ben bisikleti kimden aldıysam o firmayla muhatap olmak isterim. Yarık olan dış lastiği bugün YK bisiklete kargoladım. Lastiğin yanında faturanın bi fotokopisini ve olayı anlatan bir yazı da gönderdim. Bakalım ne cevap verecekler çok merak ediyorum.

Ayrıca bana çamurluğu iSTEDİĞİN ZAMAN getir demişlerdi önemli olan sözümüzde durabilmemiz ayrıca garanti süresi 2 yil ama o önemli değil

@Nail Acun Servisine lastiğin hatalı üretim olduğuna dair rapor tutturup fotoğraflarıyla beraber salcanoya gönderseydin 2 gün içinde yeni lastik adresine kargolanırdı. Bundan sonrası için aklınızda olsun. Bu uygulamayı bilinçli servisler yapıyor ve salcano tarafından lastiğe kadar değişim sağlanıyor.

Direk bisikleti iade etseydin.ne diye agiz kokularini cekeceksin.kanuni olarak kargo karsi taraf odemeli gonderebilirsin 14 gun icinde. Garantiden sorumludur satici. Gecmis olsun.YK benim icinde soru isareti oldu.

@Nail Acun, post: 1926719, member:37773

Bisikletimi n11 üzerinden yk'dan aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. Eğer n11'de özel bir indiriminiz yok ise firmanın kendisinden almanızı tavsiye ederim.

Bisiklete yeni başladığım zamanlarda bir miktar alışveriş yaptım kendisinden. Tabii o zamanlar çok bilgim yok bisiklet ve bisiklet aksesuarları hakkında. Saygı değer(!) esnafcık malının arkasında durmaz, o an malı satma derdinde olur sonrasına karışmaz, oldukça tok bir esnaftır kendileri. Dükkanının önünden 4 senedir geçmem. Ayrıca bisikletler hakkında bilgisi oldukça kısıtlıdır, ama 4 yıl zarfında kendini geliştirdi ise bilemem.

Burdan bisiklet aldım ne faturayı ne garanti belgesini ne de ücretsiz kurulum kuponunu gönderdi 10 gün sürekli mesaj atmamla faturayı göndermiş olsa da garanti belgesini halen göndermediler bence güvenilir değil uzak durun derim

• Beğen
Tepkiler: mavi silgi
daha dun beni dolandırdı onermem gec oldu ama xd

Hocam biraz detay vermeniz mumkun mi? Nasil dolandirildiniz? Biz de ona gore onlem alalim.
Adam disk fren yazmış açıklamaya v fren kargoladi ondan sonra iletişimi kesti okadar mesaj attım sadece ok yazdı iptal ettim satışı elime ulaşınca ürün geri yollayacağım şikayet ettim gittigidiyora

Geri