P1n0ky0
Daimi Üye
- Tepki
- 1.075
- İsim
- Pin Okyo
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Özellikle pandemi ve sonrasi telegram mezunlarına selam olsun. Üniversite eğitim hayatının en onemli evresidir.her üniversite üniversite değildir. ağırlıklı olarak siyasi bağlantılar ile bir yere gelmiş pek çoğu yetkin olmayan ama isminin önünde prof olan yökten (yoktan) prof payesi alan egolu burnu büyüklerin idare ettiği yerler haline gelmiştir üniversiteler. Allah hepinize yardım etsin.
Benim de istediğim sonuç gelmedi. Ama bir yıl daha çalışacak azmi ve sabrı kendimde görmedim. Pes ettim yani. Ne güzel siz görmüşsünüz ve kendi geleceginiz için 1 yıl daha çalışma temposu altına girmişsiniz, kabullenip, bunu başarmışsınız. Tebrik ederim. 1 yıl daha asılırsınız, ilerde yillarca ekmeğini yersiniz. Başarılarİstediğim sonuca ulaşamadım... ne yazık ki mezun tayfa...
36k sıralama yapmıştım. Birincilik kontenjanı yardımıyla Ankara Üniversitesi Elektrik elektronik mühendisliğine yerleştim. Sizler nereleri kazandınız değerli forumdaşlar?
Sakarya üniversitesi makine mühendisliği geldi. Burayı ailem yazmıştı bende zaten çok alta yazdığımız için gelmez diye düşünüp zorlamamıştım. Geldi 😃. Şimdiden üniversiteye gideceklere üniversite hayatında, sınava çalışanlara sınavında başarılar diliyorum.
Hayırlı olsun,tebrik ederim. Geçen sene üniversiteden hiçbir şey anlamadık.Yeni eğitim öğretim yılı online olmaz inş...
Köyümüze laf yok.@Harun Muhammed Arslan Doğru söylüyosun hacı. Aynen kral. Ankara iyidir panpa.
Benim okulum Tuzla da.Sizde mi Sakarya da okuyorsunuz 🙀
3. Girişim olacak artık çok yordu bu süreç. Herkes gönlüne göre bir yere yerleşir umarım.Bu sene ben dahil YKS sınavına girecek herkese başarılar dilerim. Kaç ay oldu bisiklete binmeyeli umarım iyi neticelenirde kurtuluruz bu işten.