Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

YKS Yerleştirme Sonuçları - Kimler Nereyi Kazandı?

her üniversite üniversite değildir. ağırlıklı olarak siyasi bağlantılar ile bir yere gelmiş pek çoğu yetkin olmayan ama isminin önünde prof olan yökten (yoktan) prof payesi alan egolu burnu büyüklerin idare ettiği yerler haline gelmiştir üniversiteler. Allah hepinize yardım etsin.

Scudo
her üniversite üniversite değildir. ağırlıklı olarak siyasi bağlantılar ile bir yere gelmiş pek çoğu yetkin olmayan ama isminin önünde prof olan yökten (yoktan) prof payesi alan egolu burnu büyüklerin idare ettiği yerler haline gelmiştir üniversiteler. Allah hepinize yardım etsin.
Özellikle pandemi ve sonrasi telegram mezunlarına selam olsun. Üniversite eğitim hayatının en onemli evresidir.
örnek; Laborant ve Veteriner Sağlık bölümü, burdan mezun olan arkadaş nasıl alanında uzman biri olabilir ki laboratuvar görmemiş hayvan anatomisini bilmez Youtube açıp oradan izledigi videolarla mı mesleğinde yetkin biri olacak :) bazı bölümlerin hatta bir çoğu açık öğretimden kaldırılmalı memleket sözde okumuş cahil insan yığınları ile doldu taştı. Eskiler daha iyi bilir, üniversite bitirmiş adama bir saygınlık vardı. Şimdi istisnai bölümler hariç orta öğretim mezunu muamelesi görüyor insanlar, bununda sebebi açıköğretim fakülteleri oldu.

İstediğim sonuca ulaşamadım... ne yazık ki mezun tayfa...
Benim de istediğim sonuç gelmedi. Ama bir yıl daha çalışacak azmi ve sabrı kendimde görmedim. Pes ettim yani. Ne güzel siz görmüşsünüz ve kendi geleceginiz için 1 yıl daha çalışma temposu altına girmişsiniz, kabullenip, bunu başarmışsınız. Tebrik ederim. 1 yıl daha asılırsınız, ilerde yillarca ekmeğini yersiniz. Başarılar

36k sıralama yapmıştım. Birincilik kontenjanı yardımıyla Ankara Üniversitesi Elektrik elektronik mühendisliğine yerleştim. Sizler nereleri kazandınız değerli forumdaşlar?

Hayırlı olsun,bölümün gayet güzel birader.İstanbul ile kıyaslayınca Ankara'da üniversite okumakta güzeldir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Sakarya üniversitesi makine mühendisliği geldi. Burayı ailem yazmıştı bende zaten çok alta yazdığımız için gelmez diye düşünüp zorlamamıştım. Geldi 😃. Şimdiden üniversiteye gideceklere üniversite hayatında, sınava çalışanlara sınavında başarılar diliyorum.

Hayırlı olsun,tebrik ederim. Geçen sene üniversiteden hiçbir şey anlamadık.Yeni eğitim öğretim yılı online olmaz inş...

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Sizde mi Sakarya da okuyorsunuz 🙀

Bu sene ben dahil YKS sınavına girecek herkese başarılar dilerim. Kaç ay oldu bisiklete binmeyeli umarım iyi neticelenirde kurtuluruz bu işten.

Bu sene ben dahil YKS sınavına girecek herkese başarılar dilerim. Kaç ay oldu bisiklete binmeyeli umarım iyi neticelenirde kurtuluruz bu işten.
3. Girişim olacak artık çok yordu bu süreç. Herkes gönlüne göre bir yere yerleşir umarım.

Bir sınav senesinin daha sonuna geldik. Umarım herkesin gönlüne göre olur. Umarım hedeflerime bu sene ulaşabilirim çünkü çok yıprandım. Bu yollardan geçenler çok iyi anlayacaktır sınav stresini. Her şey gönlünüzce olsun.

Herkese geçmiş olsun. Emek veren herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla alır inşallah. İlk deneyimimdi adeta üzerimden tır geçti diyebilirim. Rahata kavustuguma göre bisikletimle kavuşma vakti:cool:

Hadi bakalım, geçmiş olsun arkadaşlar, çok iç daraltıcı, stresli ve zor bir süreci atlattınız. Umarım sonuçlarınız gönlünüzce gelir ve istediğiniz üniversitelere ve bölümlere gidersiniz. Eğer Eskişehir'e yerleşirseniz veya buradaki üniversiteler hakkında bilgi almak isterseniz mesaj kutumdan bana ulaşabilirsiniz, seve seve yardım ederim.

Yks açıklanmış, giren forumdaşlar beklediğinden daha iyi sonuçlar elde etmiş bir nebze de olsa rahatlamışlardır umarım.

Geri