Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yok ben bisiklet bulamayacağım.(güvenilmez satıcı içerir)

Hakangim

Aktif Üye
Tepki
62
Geçtiğimiz hafta içi sahibinden.com da bir focus bisiklet buldum ve satıcıyla anlaştık. Haftasonu bisikletçiye gidip kutulatıp kargo yapacaktı. Hafta içi fiyatını yükseltti ilanın bugünde önce telefonuma cevap vermedi sonra arka aktarıcısı kırıldı yalanını uydurdu. Böylelerinden uzak durun.

Link koymayacağım ama mavi focus black hills bisiklet dikkat.

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki ve V3DAT
Scudo
@Hakangim

Geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz..(link)ben koyayım :)

satıcı daha riskli durumda kargoya verecek para havuzda duracak urun satıcıya gıdecek ee begenmedı ne olacak gerı gonderdı mı kargo ucretı sana patlayacak durduk yere elii yuz tl ucuza sat yuz tl pahalıya al ama gorerek deneyerek al

tekirdağda ki mi :D

@V3DAT
Hocam mavi focus yazdım:) çok zor değil bulması. Ama sana kızgınım senin yüzünden bal köpüğünü kaçırdım:))

@Hakangim
Bende çok kızıyorum kendime keşke koymasaydım diye :(

Yol çok uzak değilse gidin, bakın, binin; olduysa kamil koç ile evinize getirin bisikleti en temizi :) ücrette de anlaşırsınız :)

Bu tarz olaylar bazen olabiliyor. Bende bisiklet ararken sahibinden sitesinden bi saticiyla konustum ve fiyat konusunda anlasip 1-2 gun sonrasi icin randevulastik. Bisikleti denedikten sonra teslim alacaktim. Bisikletide 2 gun bekletecekti benle bulusuncaya kadar. Lakin sonrasinda sagolsun @Sadettin Z. abimin uyarisiyla "her konuda anlastiktan sonra" bu vatandasin forumda anlastigimiz miktarin daha fazlasina ilan actigini gorduk (forumda uyeligimin olmadigini dusunmus olsa gerek) Aklinca forumu yoklayip daha fazla veren varsa ona satacak. Tabi aninda gereken uslupla cevabini verip bisikletten vazgectigimi soyledim. "Yanlislik olmus vs" gag gug yapti ama o hareketten sonra anlastigimizin yari fiyatina verse almazdim. Karakter paradan daha onemlidir.
Tabi her iste bir hayir vardir demek lazim :) Sonrasinda sifir kondusyonda ve daha uygun fiyatli bir bisiklet almak nasip oldu.
Boyle kisiler her zaman olacaktir cok takilmamak lazim :)

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@OguzGyan iyi olmuş :) alama yol bisikletine geçeme inş... :) :) mtbde kal bizim gibi .... :D

Geri