Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yokuşlarda asansör desteği (NORVEÇ İÇERİR)

Roux

Aktif Üye
Tepki
170
İsim
Taha KK
Bisiklet
Trek
Kan ter dikmen yokuşunu çıktıktan sonra evde koltuğa oturuyorum ve okuduğum ilk haber. Çok hoşuma gitti paylaşayım dedim.

(link)

Scudo
Bizde olsa bile'ki benim ömrüm yetmez görmeye yapılsa bile emin olun biz kullanamayız.

daha önce gördüğüm destek.

bizde olsa o demiri gece komple yoldan söküp hurdacıya satarlar. :D

Daha 2-3 gün önce videosu ve bundan bir kac ay önce de bir videosu paylasilmisti. Yani yeni bir sey degil ve pek fazla kisilerinde ilgisini cekmemisti.

Sporcu dedigin o yokusu pedallayarak cikar.;)

• Beğen
Tepkiler: Bilal S.
@muratcolakoglu

2-3gün bile degilmis. Sizin linkden öncede ayni video paylasilmisdi.:)

@muratcolakoglu

Olabilir, ben de neden actiniz diye bir sey demedim zaten ve devamli ayni konulari acmakta normal birsey bu forumda. Bence bir sakincasi yok.
Ben sadece hatirlatmak istemistim.:)

Sizin actiginiz konuya zeten bir kisi yorum yapmis ve bu konuyü acan arkadasda zaten konusunu terk etmis galiba, cevap falan da vermiyor kimseye.:)

@Murat Cömez
"Sporcu dediğin" çıkar çıkmasına ama bisiklet kullanan herkesi o kefeye koymamak lazım. Bisiklet sahipleri sadece sportif maksatlı kullananlardan oluşmuyor. Bunun emekli olup evde pineklemek istemeyeni de var, çarşıya pazara giderken günlük ihtiyaçları için bisiklet kullananı da. :) Onlar için büyük kolaylık aslında.

Sağa (sağı geçtim, kaldırama) park eden araçlar, kaldırımda mı yolda mı yürüdüğü belli olmayan yayalar, "Bunu kaça okuturuz acaba?" diye düşünenler ve diğerleri varken, böyle bir şey bizim ülkede olması gerektiği gibi işlev görür mü? Asıl sorun işte burası. :)

@Sefa

Sende haklisin Sefa.:in: Sporcu kismini geri aliyorum ve özürdiliyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Anadolu'da yaşayan biri olarak, ki yaşadığım yer " Büyükşehir " (ne halta yarıyorsa onu da anlamış değilim) asansörü geçtim, 2 metre bisiklet yolu görsem de şaşırsam keşke.

@kadir aydin

Merhaba. Hayır! Kesinlikle size katılmıyorum. Kullanılırdı. Ancak bisikletliler değil mahallenin çocukları, kışın kabak gibi lastiklerle yollara çıkan ve yokuşlarda arabalar, belediye otobüsleri kullanırlar bu sistemi. Yani kısacası bize sıra gelmez.. :):):)

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Ne kadar hoş detaylar bunlar :) Önemli olan insanlar için böyle birşeyi düşünmek. Bizde belediyeler kendi görevlerini bile yapmıyor. Hiç böyle bir uygulamanın Türkiye'ye geleceğine ihtimal vermiyorum. Çok keyifli görünüyor ama biz bu keyfi sadece uzaktan hayal edebiliyoruz malesef.

@SerkanH

Serkan bey bende o yüzden diyorumya zaten;bize sıra gelirmi acaba'''engelli asansörlerini bile'''engelli arkadaşlarımızın kullanamadığı bir ülke burası.

Ben bunu ayna programında görmüştüm yaklaşım 10 yıl oldu göreli heralde yeni birşey değil.

Turkiye'deki uygulamanin varsayimsal sonuclari:
Belediye Baskani kurdeleyle acilisi yapar ve ilk tirmanisi yaparken makam aracindan baska birsey kullanmamis bunyesi dengesini kaybedince sinirlenir ve arizali oldugu iddiasi ile 1 hafta kullandirilmaz.
Daha sonra hizmete acilir yeniden ve oraya konulan gecici gorevli bozulmasin diye kimseye elletmez bir hafta boyunca.
Gorevlinin gorevden alinmasi ile ipli jeton ayarlayan mahalle cocuklari yaptiklari tekerlekli duzeneklerle aksama kadar oyun oynar ve deneyler yapar. Bu arada duzenekte problemlere sebep olurlar.
Aksam mahalleli araclarini park ettigi icin kullanilmasi mumkun olmaz!
Duzenek yavas calistigi ve olayi duyan bisikletliler denemek icin soz konusu yere gelerek kuyruk olusturdugu icin kokorec ve simitciler pusuya yatar. Mahalleye gelen canlilik kimilerini mutlu ederken kimileri rahatsiz olup zabitaya sikayet eder ve sokulmesi icin belediyeye dilekce yagmuruna baslar.
Mahallenin huysuz ihtiyari bir gun pazar arabasini bu duzenekte tasimaya kalkinca yere yatirarak duzenege bagladigi pazar arabasini kumas ve ipleri sikisarak sistemde arizaya neden olur.
Belediye ariza var ibaresi ile kutunun uzerini orter ve 3 ay sonra bir belediye araci gelip sistemi soker...

@muratcolakoglu

kusura bakmayın hocam. bi arama yapmıştım ama görememiştim:)

Burda olsa hurdacılar söker götürür aynı gece...

Geri