Bilal Demir
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 214
- Bisiklet
- Scott
Merhabalar 🙋♂️
Corelli KR300 yol bisikletimin fren pabuçlarını değiştirmek istiyorum çünkü pek iyi tutmuyorlar gibi.... (Fabrika çıkışlı promax lar var şu an)
Baradine fren pabuçlarına baktım ama hangi modelini alsam daha iyi olur ya da hepsi aynı mıdır??
Yardımcı olursanız sevinirim
Kesinlikle karbon jantımda kullanıyorum sanırsın HD fren Çok memnun kaldım.(link)
Bu ürünü kullanıyorum, çok uzun ömürlü ve her tür zeminde harika performansı var...
300708 dosyayı görüntüle300709 dosyayı görüntüle300710 dosyayı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.Yol bisikletime pabuç bakıyorum.Şu üç modeli seçtim.Tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.Siyah olan shimano çabuk erir gibi bi hissiyat verdi.Bilemedim.Başka model tavsiye ederseniz maks 200tlye kadar bütçe ayırabilirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Turuncu olanını kullanıyorum sorun yok300708 dosyayı görüntüle300709 dosyayı görüntüle300710 dosyayı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.Yol bisikletime pabuç bakıyorum.Şu üç modeli seçtim.Tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.Siyah olan shimano çabuk erir gibi bi hissiyat verdi.Bilemedim.Başka model tavsiye ederseniz maks 200tlye kadar bütçe ayırabilirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Mevcut malzeme kauçuktan üretiliyor zamanla malzeme sertleşip tutucu özelliğini kaybedecektir.Jant fren balatalarında raf ömrü söz konusu mudur? Yani bir fren pabucu kullanılmasa bile zaman içinde tutucu özelliğini yitirir mi? (5-6 yıl gibi bir bir süre)
Mevcut malzeme kauçuktan üretiliyor zamanla malzeme sertleşip tutucu özelliğini kaybedecektir.
en üsttekini uzun süre kullandım, memnun kaldım. sonra ultegra pabuç kullandım. rezaletti. şuan @cazci abinin linkini attıklarını kullanıyorum. efsaneler. bu bütçelere çıkamıyorsan baradine tavsiye ederim.
Kullanacağın jant ta önemli bir faktör. Yağışlı havada kullanır mısın önemli faktör.Teşekkür ederim Çetin abi.
Arkadaşın da deneyimi doğrultusunda (link) ile (link) arasında gidip geliyorum. Yaklaşık %300 maliyet farkı var, ne dersiniz aradaki farka değer mi?
Bunlar dışında farklı ürün de değerlendirebilirim.
Jant setim RS100Kullanacağın jant ta önemli bir faktör. Yağışlı havada kullanır mısın önemli faktör.