Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti fren pabucu

Bilal Demir

Forum Demirbaşı
Tepki
214
Bisiklet
Scott
Merhaba,
Yol bisikleti fren pabucu olarak Baradine veya Duraace düşünüyorum.
Başka öneriye de açığım.
Benim için yaz kış ve yağmur performansı iyi olması lazım. Gerekirse yazın ayrı kışın ayrı pabuç da kullanabilirim.
Tavsiyede bulunursanız memnun olurum.

Scudo
SwissStop'un yesil modeli kis icin oldukca iyi.

@Gökhan Toros

SwissStop Sipariş ettim.
Bir de Fizik "Bar Jel" sipariş ettim bakalım nasıl bir etkisi olacak. (link)

@Bilal Demir

Jelleri daha once kullandim. Oldukca yararli oluyor.

Yol bisikleti kullanıp MTB konforu yaşamanın sırları :D

@Bilal Demir

Bu forumdan çok şey öğreneceğim daha :) İlk defa duydum bar jelleri, çok hoşuma gitti sipariş verdim bakalım.

Fren pabuçlarının boyları standart mı? Sora fren seti var, misal şu kartuş ona uyar mı? (link)

Merhabalar 🙋‍♂️

Corelli KR300 yol bisikletimin fren pabuçlarını değiştirmek istiyorum çünkü pek iyi tutmuyorlar gibi.... (Fabrika çıkışlı promax lar var şu an)

Baradine fren pabuçlarına baktım ama hangi modelini alsam daha iyi olur ya da hepsi aynı mıdır?? :kötü:

Yardımcı olursanız sevinirim :harika:

Merhabalar 🙋‍♂️

Corelli KR300 yol bisikletimin fren pabuçlarını değiştirmek istiyorum çünkü pek iyi tutmuyorlar gibi.... (Fabrika çıkışlı promax lar var şu an)

Baradine fren pabuçlarına baktım ama hangi modelini alsam daha iyi olur ya da hepsi aynı mıdır?? :kötü:

Yardımcı olursanız sevinirim :harika:

Siyahlar da çoğu pabuçtan iyi ama Brakco/Baradine pabuçların 3 renklisi ünlü.

20230219_154746.jpg20230219_154758.jpg20230219_154809.jpg
Merhaba arkadaşlar.Yol bisikletime pabuç bakıyorum.Şu üç modeli seçtim.Tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.Siyah olan shimano çabuk erir gibi bi hissiyat verdi.Bilemedim.Başka model tavsiye ederseniz maks 200tlye kadar bütçe ayırabilirim.Şimdiden teşekkür ederim.

(link)
Bu ürünü kullanıyorum, çok uzun ömürlü ve her tür zeminde harika performansı var...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
U frende En iyisi swisstop. Baradine tutuyor ama istenilen frenlemeyi tam yapamıyor . Ama v frende baradine hakkını veriyor. Shimano önermem.

(link)
Bu ürünü kullanıyorum, çok uzun ömürlü ve her tür zeminde harika performansı var...
Kesinlikle karbon jantımda kullanıyorum sanırsın HD fren Çok memnun kaldım.

300708 dosyayı görüntüle300709 dosyayı görüntüle300710 dosyayı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.Yol bisikletime pabuç bakıyorum.Şu üç modeli seçtim.Tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.Siyah olan shimano çabuk erir gibi bi hissiyat verdi.Bilemedim.Başka model tavsiye ederseniz maks 200tlye kadar bütçe ayırabilirim.Şimdiden teşekkür ederim.

en üsttekini uzun süre kullandım, memnun kaldım. sonra ultegra pabuç kullandım. rezaletti. şuan @cazci abinin linkini attıklarını kullanıyorum. efsaneler. bu bütçelere çıkamıyorsan baradine tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
  • Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Jant fren balatalarında raf ömrü söz konusu mudur? Yani bir fren pabucu kullanılmasa bile zaman içinde tutucu özelliğini yitirir mi? (5-6 yıl gibi bir bir süre)

Jant fren balatalarında raf ömrü söz konusu mudur? Yani bir fren pabucu kullanılmasa bile zaman içinde tutucu özelliğini yitirir mi? (5-6 yıl gibi bir bir süre)
Mevcut malzeme kauçuktan üretiliyor zamanla malzeme sertleşip tutucu özelliğini kaybedecektir.

• Beğen
Tepkiler: lrfan ve Samet M.
Mevcut malzeme kauçuktan üretiliyor zamanla malzeme sertleşip tutucu özelliğini kaybedecektir.

Teşekkür ederim Çetin abi.

en üsttekini uzun süre kullandım, memnun kaldım. sonra ultegra pabuç kullandım. rezaletti. şuan @cazci abinin linkini attıklarını kullanıyorum. efsaneler. bu bütçelere çıkamıyorsan baradine tavsiye ederim.

Arkadaşın da deneyimi doğrultusunda (link) ile (link) arasında gidip geliyorum. Yaklaşık %300 maliyet farkı var, ne dersiniz aradaki farka değer mi?

Bunlar dışında farklı ürün de değerlendirebilirim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Teşekkür ederim Çetin abi.

Arkadaşın da deneyimi doğrultusunda (link) ile (link) arasında gidip geliyorum. Yaklaşık %300 maliyet farkı var, ne dersiniz aradaki farka değer mi?

Bunlar dışında farklı ürün de değerlendirebilirim.
Kullanacağın jant ta önemli bir faktör. Yağışlı havada kullanır mısın önemli faktör.

Kullanacağın jant ta önemli bir faktör. Yağışlı havada kullanır mısın önemli faktör.
Jant setim RS100
Yağmur damladığı gibi eve en kısa rotayı oluştururum hatta mümkünse toplu taşımayla geçerim, yağışta pek kullanmam yani.

Geri