Ben Giro Savant kullaniyorum. Baska marka kullanmafim karsilastiramam. Ancak kafama uyuyor rahatim. Uygun pozisyonda ventilasyonu cok iyi. Onerebilirim. Ancak kesinlikle deneyerek alın.
Specialized kaskları güzel görünüyor. Görünüm olarak bu kasklar nasıldır ? Yani kafada büyük görünüyor mu ? Kafaya tam oturan ve kaba görünmeyen bir kask arıyorum.
@dincer_colak ben birkaç ay önce bu kasktan aldım. Halen kullanıyorum ve çok memnunum. Havalandırması çok iyi. Kayış sistemi harika. Çok hafif bir kask değil, ama muadillerine göre çok da ağır değil. Beni rahatsız etmiyor.
Gelelm zayıf yönüne. Bence kafada duruşu biraz kaba. Elbette önemli olan güvenlik ama üst modelleri gibi (sworks, propero vs)kafayla bütünleşik durmuyor, resimlere aldanmamak gerek ama bu sonuç olarak ben çok memnunum, evladiyelik
şu yazıyı da okumanızda fayda var,
(link)
evet ben bu konuyu ınceledım bu kask benım çok hosuma gıdıyor giro var aslında kaskımdan cok memnunum fakat alıexpıresten aldım 24 dolara kesın orjınal degıl
@Kazuya
acıklamanız ıcın tesekkur ederım en kısa zamanda bakayım buna
Arkadaşlar bana yol kaskı ile mtb kaskı arasındaki farkı söyleye bilir misiniz ? Kask Alırken nasıl anlıyorsunuz ? Nelere dikkat ediyosunuz ? Açıklarsanız çok sevinirim
@dincer_colak ben de aktif pedaldan aldım, arada sahibindende temiz kasklar oluypr, kovalamakta fayda var ikinci el düşünürseniz @MadHart fark aerodinami ile ilgili, amatör kullanıcılar için inanılmaz farklar yok ama yol bisikleti kaskları özellikle hava kannaları ile(hava girişi ve çıkışı) daha aerodinamik bir sürüş sağlıyor, mtb de ise aerodinami ön planda olan bir husus değil
@dincer_colak led şeridi nasıl taktın ledlerle kaskın arkasına ufak bişey yapmak güzel olabilir arabalar farketsin falan diye ama pil mesele nereye koydun pili