Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@Erdal YILMAZ
Tam aradigim sey mat siyah karbon 50 mm set.Ayrica mat siyah kadromun yazisi da tam janttaki gibi ;
IMAG2920.jpg
Yalniz soru su ; bu marka neyin nesidir,nasildir ?
Yurt disi alisveris tecrubem olmadi pek de yanasmam,nasil alinirlar ?
Odeme de kredi kartina taksit oluyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: bua
Scudo
@Selami53
Markayı bir süredir ben de takipteyim, sayfasında beğendiğiniz modeli seçerseniz daha ayrıntılı bilgi, kullananların görüşleri ve paylaştıkları fotoğraflar yer alıyor. Genel olarak herkes memnun. Kargo ücreti yok, memnun kalmazsanız belli bir süre zarfında iade edebiliyorsunuz.

Jantları seçtikten sonra istediğiniz göbek modelini ve jant üzerinde yer alan yazıları zevkinize göre belirleyebiliyorsunuz. İndirimsiz fiyatı 1000$ civarından başlıyor.

Taksit site üzerinde yer almıyor. Satın aldıktan sonra bankadan yaptırmalısınız.

Bütçem müsait olsa bu fırsatı kaçırmazdım.

@Selami53 en beğendiğim renk. umarım jantınızı edinebilmişsinizdir, estetik olarak benim için şuanda üst sınır tam sizin kombinasyonunuz gibi :)
sade ve şık

@Selami53 hayırlı olsuuun; o da yakışır tabii ki -tabii beyazları biraz şöyle fümeye yakın olsaydı çok daha hoş olurdu :)-
performans olarak zaten bir şey diyemem sadece hayal edebilirim :)

@bua
Tesekkurler,Yazilari tam olarak beyaz degil zaten.

• Beğen
Merhaba mavic ksyrium sls on jantim yamuldu kaza sonucu acaba tek on jant satın alabilirmiyim bilgisi olan varmidir

@Tuncay uslu va4 hatta sad3ce cember bile alabilirsin.

Internette biraz arastir mutlaka karsina cikar. Mesela aktir oedal campagnolo jantlarin parçalarını satiyor...

@bua
hocam ben rs31 kullanıyorum. rs330 la aynı profil uzunluğunda. aralarındaki tek fark arka göbekleri
bu kadar ağır olmasının sebebi de 30mm alüminyum olması. ben rüzgarda öyle çok bir eksisini göremedim şahsen. ön göbeği çok akıcı. elimde çevirirken akıyo resmen. arka taraf biraz pürüzlüydü ama düzelir heralde. ayrıca rs330 un arka göbeği daha güzel bana göre

• Beğen
vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederiim @hakan64 belki arka jantınızın akıcılığındaki problem vidasının fazla sıkılmış olmasındandır.
geçen zaman diliminde bütçemi biraz kıstım ve idarelik rs500 almaya karar verdim. 4-5 ay daha idare edip başka bir bisiklete geçme niyetindeyim zaten. acemiliğimi attıktan sonra doğra geometriye sahip bir bisiklet edinmek istiyorum :)

arkadaşlar selam. 10 lu tiagra vites sistemi kullanıyorum. alabileceğim iyi bir jant seti önerebilir misiniz? Ultegra olmuyormuş 11 li olması gerekirmiş

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@cagdas81 Jantın yanında küçük halka gibi bi şey gelir. Onu flibber'e takıp 10'lu olarak kullanabilirsiniz.

42mm profilli, Alman (el yapımı olduğu söyleniyor) malı Veltec Speed AL hakkında bilgisi olan var mı? Yüksek profil bir jant için oldukça makul fiyatı var ancak markayı ilk defa duyuyorum. Hollanda forumlarında sağlam yorumlar almış diye söyleniyor bazı sitelerde. Google translate yardımıyla yapılan yorumlara baktım, genel olarak olumlu şeyler söylenmiş. Ürün linki aşağıda;

(link)

Merhabalar. Elimdeki setleri satılığa çıkarınca yeni bir set arayışına girdim. Kafamda dört jant belirledim. Aralarında 100-200 oynuyor. Ne diyorsunuz?

Zonda
(link)

Fulcrum 3
(link)

Dt Swiss R20
(link)

Vision Trimax T30
(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Son iki set hakkında yorum yok,bence bulaşmayın.

Zonda,Racing 3 tel örümleri dışında aynı setler zaten,ben olsam Zondayı seçerim. ( tamamen görünüşle alakalı )

Geri