Ilk iki tercihe alternatif olarak Cole Rollen Elite'e bakabilirsiniz.Ayni janti kendim kullaniyorum.Eski jantim R500'dü. Fazla kiyaslama yapamam ama çok akici jant
@ercst0rm teşekkür ederim bende bisikletin üzerinde gelen jant setleri biraz ağır olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum bütçem taksitli 800-900 civarında bu fiyat aralığında mavicden başka alternatif varmı sizce?
ben aldığımdan beri değişmedim alexrims var ama 5 çift lastık değişti. 2 3 bin jantlara veren var gram olarak aynı nerdeyse hatta bazıları daha ağır. siz yarışlara mı katılıyorsunuz benım jantlar en alt sevıye ama uçuyor mübarek
@Cem Ç. yarışlara katılma gibi bir düşüncem yok fakat jantların birleşim yerleri biraz kalitesiz fren yaptığımda birleşim noktasında gidon titriyor frenleri sanki sıkıp bırakırmış gibi bir durum oluşuyor. Teller de de esneme hissediyorum yokuşlarda uyguladığım güçten verim alamadığımı düşünüyorum. zaten benim bisikleti kullanan herkes bisikletin en kötü yanının jantlar olduğunu ifade ediyorlar
@gokberk88 bende hiç titreme olmuyor akortunu sürekli yaparım. tabi jantlar ve lastikler bisikletin yuruyen aksamı oldugundan hafif olması çok fark ediyor orası kesin benim demek istediğim 5 bın dolarlık bısıkletım olsa 1000 dolarlık jant alırım. yoksa gereksiz bence bir janta 3 bin lira vermek.