Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
Token c28 a prime var seramik bilye titanyum kaplama sıfır sayılır 200 km kullanıldı 2050 tl ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum satma sebebim profil jant almak faturası mevcut

arkadaşlar dün yokuş çıkarken birden bire zincirim attı ve baktım ki bir tane jant telim yerinden çıkmış. sizce bu neden olabilir? tek jant telini yaptırmak maliyetli birşey olmasa gerek?

jantım khamsin bu arada.

konu ile yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar iyi forumlar campagnolo scirocco 35mm veya Zonda da kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz.? Benim janttan beklentim tırmanma ve akıcılık.

@Ahmet ERENNZonda kullaniyorum, gayet akıcı ,Turkiye nin dumduz olmadigini da dusunursek tirmanislar icin scirocco ya gore daha avantajli oldugunu dusunuyorum

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERENN
@hayriünal Ben genelde tırmanış odaklı sürüyorum. campagnolo scirocco ( 35mm olması beni düşündürüyor, yüksek hızlarda profilin avantajlı hale gelmesi gibi ) İzmirin yolları malesef berbat bunu da göz önünde bulundurur iseniz :)

@Ahmet ERENN

Bu iki modeli baz alırsak Zonda tırmanış için daha uygun zira daha düşük profilli ama tam manasıyla tırmanış jantı diyebilir miyiz? Hayır.

• Beğen
@Ahmet ERENNIzmir'de iseniz 35 mm ruzgarda size sorun cikarir.Izmir 4 mevsim ruzgarli.zonda almaniz daha iyi bence.yuksek profil yanal ruzgarlarda denge sorunu cikarir.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Campagnolo Shamal Mille C17 - Yanında bir çift 4000S 2 dış lastik ve iç lastik hediyeli. Vergi hariç 2871 TL'sı. İhtiyacı olan kaçırmasın, jant bir çok site de 3000-3600 TL civarında satılıyor.

(link)

Arkadaşlar fulcrum racing 3 (2016) ile dr swiss r23 spline arasında kaldım, racing 3 200 lira daha pahalı. Birde biraz daha pahalı vision trimax t30 var hem profilli hemde hafif şekli şemalıda çok hoş oda aklımı çeliyor. Kararsız kaldım.

Ağırlığı oldukça iddialı ayrıca kullanıp kötü fikir beyan eden pek duymadım. Yabancı sitelerde de olumlu yorum alıyor. Temiz ikinci el 800-900 bandında bulmak mümkün. Denemekten zarar geleceğini sanmıyorum

Arkadaşlar Cole rollen Elite ile Token c28 arasında hangisini tercih ederdiniz? token c28 için yeterli bilgiyi bulamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Shşmano R500 jantları tavsiye ederim. Orta seviye jantlar arasında bence en iyisi. Mosso'nun iğrenç jantlarından sonra uçak gibi geldi. Hafif, dayanıklı ve ucuz jantlar. İkinci el olarak aldım, bayağı ucuza aldım ve çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@ibrahim uzun

Cole Rollen, Aslı bisiklet tarafından getiriliyor ve internetteki sayıyız incelemesinde kötü yorum bulmanız neredeyse imkansız.

Token, Kadans bisiklet tarafından satılan distribütörünü bilmediğim bir marka ama ikinci elde oldukça dönen yine kendi segmentinde başarılı bir marka.

Geri