Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Teb bonus kart ile yurtdisi internet alisverislerinde 4 taksit yapilabiliyor.
Scirocco lari bike-discount tan 4 taksit ile aldim ben.
Aklinizda bulunsun beyler.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Scudo
Campylerde 82 kg üzerindeki kullanıcılar için uyarı vardı.
Eurus kullanmış biri olarak belirtmek istedim.

Tam 82 83 kilo arasinda gidip geliyorum. Acaba fulcrum racing 3 te de ayni kilo uyarisi varmidir ?

@Hamid Asım 325 € bugunku kurla 1030 tl civari yapar yurtdisinda en uygun merlinde var oda 1050 tl. En kisa zamanda aktif pedala gitmek lazim :)

15 gün teslimat süresi verdiler ben de toparlanmaya uğraşıyorum ruble de almak lazım bakalım hayırlısı...

Öyleyse çok iyi fiyatmış bence alacaklar kaçırmasın... Bu arada maximum Işbankası da taksite bölüyor yurtdışı alışverişlerini bilginiz olsun...

@Baris Celik
Ben 110kg diye biliyordum...

@Baris Celik

(link)

If you weigh over 109 kg/240 lbs we advise you not to use this product. Non compliance with this warning can damage the product irreversibly. If you weigh 82 kg/180 lbs or more, you must be especially vigilant and have your bicycle inspected more frequently (than someone weighing less than 82 kg/180 lbs).

Yani; "Eğer 109kg'dan fazlaysanız aman diyelim kullanmayın, 82kg'dan ağırsanız normalden daha sık kontrol edin jantları" demişler.

Bu arada Fulcrum'da da birebir aynı şey söz konusu. Ben 101kg biri olarak 1 senedir akort bile yaptırmadım sete :).

@Hamid Asım bugun tur yaparken cadde deki aktif pedal ugradim. Fiyat sorayim diye Nakitte en son (internet sitesindeki nakit fiyati) 1300 tl yapabiliriz dedi. Baska bisede yapamayiz dedi. Bursa subesinde bi tane var siparis verirsek yarin gelir dedi. Siz zonda icin sordunuz demi ? Acaba ayni jant seti hakkindami konusuyoruz ? Bi yerde bi yanlislik var cunku :)

• Beğen
@sinobjk @Hamid Asım Bende o kadar olabileceğini hiç sanmıyorum Zonda modelinin ama oluyorsa süper ki görünene göre olmuyor... Ya da başka problemler var... Ya da @Hamid Asım beyin bildiği başka bir durum var...

@Savaş Uzun merlin en ucuz bi fiyat o bile 1050 tl ye geliyo. 325 € bugunun kuruyla 1030 tl yapar hemen alirim yarin :)

@Hamid Asım yetis usta aydinlat bizi :) aktif pedalda kafami karistirdilar zaten eurus cok guzel bir set diye. Orda bi musterisi vardi öve öve bitiremedi :)

• Beğen
Arkadaslar cosmıc elıte jant setınden cok memnunum ama bı seyler gıdıklıyor ve campognolo eurus almayı dusunuyorum..Sızce hıssedecegım fark ne olur oncelıkle akıcılık bakımından sonra dıger faktorler acısından ?? Acıl tecrubelerınıze muhtacım )))

yettim gayri, fiyatta yanlışlık yok ama firmada yanlışlık var teklif aldığım firma aktif pedal değil pedal bisiklettir arkadaşlar bu kadar pedallı firma ismi olursa karışması normaldir...

@Hamid Asım ikimizde aynı gün sormuşuz galiba :D oradakiler öyle söylemişti, mail attım ama bana dönüş yapmadılar sonra aradım tekrar direk bülent bey idi galiba onunla görüştüm o söyledi dediğin gibi ama sonra biraz araştırınca internette adamlarla ilgili açık ve net pek iyi yorumlar yok o yüzden ben kendim sipariş verdim aynı süre bekleyeceğim aynı vergiyi vereceğim kendim alırım bir sorun çıkarsa kendimden bilirim... He bu arada fulcrum racing 3 için değil Zonda set için bana fiyat verdiler...

valla bilemiyorum yorumları da sonuçta firma ürünü 15 güne teslim edeceğim demiş mail yazışmaları var ödeme için dekont vs de aldıktan sonra sorun çıkmayacağını umarak beklemeye değer ...
merlinden de sipariş vermek mümkün ancak fiyat gittikçe artıyor ve shimano stok yine bitmiş. Ayda bir kaç adet shimano stok getiyorlar kısa sürede bitiyor ... vergi dahil türkiye ile aynı para... beklemedeyim

@Hamid Asım Evet o şekilde olunca sıkıntı çıkmaz ama kendiniz almak varken ne gerek var aracıya ben onu demek istedim... Tabiki bu benim düşüncem, Hayırlısı olsun... :)

Eurus hakkinda tecrubesi olan varsa bende yorumunu almak isterim. Zonda f/p urune eurus ile arada epey fiyat farki var. Nedir olayi ?

Campagnolo Zonda kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Free hub sesi ve kullanım halindeki arka göbek sesi yeteri kadar tatmin edici midir ?

Veya kullandığınız farklı jant setlerinde ses olarak tatmin edici önerebileceğiniz olabilr mi ? (shimano -fulcrum - mavic )

@Lightodark zonda alma arefesinde olan biri olarak. yaptıgım araştırmaya göre hub sesine kullanıcıların cogu yeterli ve tok bir sesi var diyor. tabi bu kavram göreceli bir kavram bana tok gelen başkasına tok gelmeyebilir. canlı canlı tecrube etmeden tam emin olamayız gibime gelir. fulcrum la campagnolo un markası zaten bire bir aynı jant setleri racing 3 ile zonda. ses farkı yoktur yani. ama mavic ve shimanun muadil modellerinden daha ii bir sesi olduguna eminim...

Dün aktif pedaldan almaya niyetlendim aksam yorgundum bu akşam gider alırım diye düşündüm. dün 2,6 TL olan sabit kurlarını 2,8 TL çekmişler 100 TL daha arttı setin fiyatı. merlinde shimano uyumlusu stokta yok. evansta extra kargo parası alıyo. ne yapıcagımı şaşırdım. yurtdışında jant seti getirtmek ne kadar saglıklı olur kargoda basına iş gelirmi bilemedim ? tecrubesi olan aktarırsa sevinirim :)

Geri