Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@Uptown Cyclist
Bahsettiğiniz lastikler f/p olarak bayağı iyi görünüyor. Keşke 23lükleri olsaydı.

Scudo
Conti Ultra Sport lastiği şuan kullanmaktayım, yaklaşık 2000km yi geçmiştir, yol tutuşu ve patlama durumu ve akıcılığından gayet memnunum, hatta bu lastikler 320gr ağır diye (link)lastik aldım ve 120 psi da kullanırken ayrı dönemlerde yan duvarlardan yarıldı, birisini tamir ettim ve şuanda kullanabiliyorum diğeri pek kullanılacak durumda değil. Conti Ultra Sport'a göre daha akıcıydı, bunu çok hissetmeseniz de sürüşlerinizi strava gibi programlarla ölçümlüyorsanız aradaki küçük farkı görebilirsiniz.
Bir sonraki lastiğim Pro Racing Phoenix Rubena veya Conti Ultra Sport II olur diye düşünüyordum ama gönlüm giderek Conti Ultra Sport II'ye doğru kayıyor, bu lastik hakkında olumlu yorumlar duyuyorum ve ağırlığı da 240gr a düşmüş.

Merhaba iyi pazarlar herkeze 700*23 iyi bir lastik arıyorum pro4 kullandım continental 4 season kullandım bunlardan başka ne önerirsiniz ?

Arkadaşlar bilen varmı @Murat B. continental 4000s ile 4000sII arasında tam olarak ne fark vardır, gram , tpı örüm sıklığı , direnç watt değerleri vs?

@emrah9700 4000s uzun süredir üretilmeyen bir lastik. Sıfır olarak bulduysanız bile almanızı tavsiye etmem.

İncelemelerde aralarında çok bir fark yok diye okudum.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Yaz için Continental Grandprix 4000 sII (700x23) kış ayları için Schwalbe Durano Raceguard (700x28) kullanıyorum. 2 lastik hakkında da izlenimlerim çok pozitif. Conti sıcak havalarda uzun yollarda performans açısından çok iyi. Yağmur gibi kış sezonu için tavsiye etmem. Durano ise conti ye göre daha etli ve tutuşu iyi. Tavsiyem 700x25 Continental 4000 SII ama biraz daha konfor sağlamlık derseniz Durano iyi seçenek. Fiyat olarak Conti daha pahalı.

VITTORIA OPEN CORSA CX III 320 TPI,bu lastik yukarda yazılanlardan misli ile iyidir,türkiyede conti ve schwableden başka bişey bilmiyor kimse sanrım süreki bu iki lastği önerip duruyorlar,kötü demiyorum,ama biraz araştrın bunlardan onlarca kat güzel lasitkler var.

Arkadşalar bende şu an 650x23 dış yol lastiği var hutchinson .acaba ben buna 650x28lik bi lastik takabilir miyim? Veya kaça kadar takabilirim?

Benim tercihim yaz ayları için continental grandprix 4000 S II,kış ayları içinde continental 4 season olacak.İkisinide 25 mm alacağım.

@Giantdefy

continental 4 season bence yeterli arasında ufak fark var birazda pahalı tabi 4 season. tek tercih f/p açısından daha mantıklı tabi karar senin saygı duyarım. :)

@Guney1907 o boyutta alinabilcek tek lastik decathlonda vutorrio rubinho pro olmasi lazim .baska yerde arama bulamazsin bulsanda cok pahali .nerdenbbiliyon dersen kendim kullandim lastik bulamayinca sattim bisikleti

Merhaba,

Hız/performans için dış lastik önerebilir misiniz.

İmkanınız var ise Yurtdışından Maxxis marka dış lastik alınız yol performansı için ideal bende araştırmalarıma devam ediyorum @cyan1

continaetal grandprix4000s2 ıslak zeminde michelin pro3 kadar iyi değil bu gun dik rampada kilit pedalkitleyemedim ıslak zeminde patinaj cekince kalkamadım devrildim.ama conti cok daha akıcı yolda 500 km de ilk patlağını da verdi.

michelin dynamic sport var ön ve arkada, bi turda 2 kere lastik patlar mı ufak cam kırıklarına dayanıklı dış lastik bakıcam artık

Geri