Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti pompa

Size giyo-gp-24 D modelini tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla yazdığınız modelde basınç göstergesi yok. Ancak aynı modelin bir de 95 kodu ile satılanı var. Eğer bulabilirseniz 95 modelinde basınç göstergesi var ve aynı şekilde hava basarken tutmak için olan o açılır kısımda var. Ama ben bulamadım bu 24d modelini aldım.

Scudo
Şehir bisikletinde kullandığım mini Decathlon pompası yol bisikletinde (120 psi lastik) işe yaramayacağı için yine minik bir pompa arayışındayım. Evde kullandığım ayaklı pompa var ancak yanımda taşıyabileceğim bir şey bakıyorum. İki ürün arasındayım, kullananlardan fikir alabilir miyim?
(link) 120 psi
(link) 130 psi
giyonun basınç göstergeli olanını yıllardır hem yol hem dağ bisikletinde kullanıyorum işini düzgün yapıyor

Önceki yorumlardan hareketle bu boyuttaki pompalarla üzerinde vaat ettiği değerleri basmak sanırım epey zorlar beni. Bu sebeple belki hiç patlamayacak ama patlayınca beni büyük bir dertten kurtaracak Xiaomi Mijia kompresör almaya karar verdim. Tek eksisi ağırlığı olur benim için ancak en azından ideal basınçta kullanırım. Teşekkürler arkadaşlar.

Şehir bisikletinde kullandığım mini Decathlon pompası yol bisikletinde (120 psi lastik) işe yaramayacağı için yine minik bir pompa arayışındayım. Evde kullandığım ayaklı pompa var ancak yanımda taşıyabileceğim bir şey bakıyorum. İki ürün arasındayım, kullananlardan fikir alabilir miyim?
(link) 120 psi
(link) 130 psi

ben altta lınkını paylaştığım urunu kullanıyorum... şu ana kadar bır sorun yaşamadım. önerebileceğim bır urun. agırlıgıda guzel 75gr. neredeyse her yerı metal

(link)

ben altta lınkını paylaştığım urunu kullanıyorum... şu ana kadar bır sorun yaşamadım. önerebileceğim bır urun. agırlıgıda guzel 75gr. neredeyse her yerı metal

(link)

Bende bu şekilde hortumlu pompa önerisi vermeye gelmiştim. Kesinlikle hortumlu çok daha iyi, hem janta zarar vermiyorsun hem de iki büklüm olmuyorsun hava basarken gayet konforlu oluyor. Şu pompayı kullaniyorum:

(link)

Bence en mantiklisi ev icin yuksek basinca uygun, gostergeli bir ayakli pompa ve yolda kullanmak icin ortalama kalite bir el pompasi almak. El pompasinin amaci zaten sizi en yakin bisikletciye ya da yakinsa evinize goturmek. Cok kaliteli bir urun bile olsa ufacik pompayla 100-110 psi basmak oldukca zor bir is olmali. Mutlaka yuksek basinc gerekiyorsa belki de gazli pompalara bakmali.

(link) 120 psi
(link) 130 psi
Topeak race Rocket kullanıyorum.Seçenekler arasında değil ama güzel pompa

El pompasıyla 80 psi basmak bile çok zor.

• Beğen
Tepkiler: Mr nc
(link)
bu pompanın içinde hortum var açılıyor baştaki metal kısım vida gibi acıyorsun onu janta zarar da vermiyorsun böylelikle.. ve en guzelı 160 psi

• Beğen
Tepkiler: hmustak
Btwin el pompası alacağım 25 tl lik yol bisikleti için sizce alınır mı? Bir de pompayı nereye saklıyorsunuz siz? Kadroya nasıl bağlıyorsunhz matara yerine?

Btwin el pompası alacağım 25 tl lik yol bisikleti için sizce alınır mı? Bir de pompayı nereye saklıyorsunuz siz? Kadroya nasıl bağlıyorsunhz matara yerine?
Bağlantı aparatı var suluk bağlanti vidaları gibi.Pompa önemli iyi araştırmak lazım.HP racerocket kullanıyorum yol bisikletime memnunum.Gyo pompalarda iyiymiş dağ bisikletiyse

Yol bisikleti için yetersiz kalır. Crankbrothers marka pompa kullanıyorum 110 a kadar rahat basıyor. Hem kendi tutucusu var hem de üçgen çantamda pompa yeri var.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
çok teşekkürler ama henüz öğrenciyim bir pompaya 365 tl veremem... Bağlantı aparatını nasıl bulurum bildiğiniz varsa link atar mısınız?

Bağlantı aparatları genelde pompa ile birlikte geliyor.
Bahsettiğim pompa daha uygun. (link)

• Hahaha
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
3 tane eskittikten sonra Giyo markalı pompa aldım. Btwin pompayı ilk aldığımda 10 tl idi ve tutucu aparatıyla beraber geliyordu. 2 ve 3. aldığımda tutucu aparatı gelmedi haberiniz olsun. Giyo el pompasını 35 tl'ye Özceylan Bisiklet'in dükkanından almıştım. Gayet memnunum.

• Beğen
Btwin kullanmadım yorum yapmayayım. Alacağınız el pompası ne olursa olsun yol bisikletine el kuvvetiyle 100 psi civarında hava basamazsınız, imkansız demiyorum; ama zor bir ihtimal.
El pompası sizi evinize kadar ya da benzin istasyonuna bisikletçiye kadar götürecek basıncı sağlar. Daha önemli olan bence pompanın ucında sibopa uzanan bir rekor (uzatma) aparatı olmasıdır. Bu olmazsa hava basarken oluşacak sallanma hareketi ile sibopun ucu kırılıyor, yolda kalıyorsunuz tam rezalet.
Pompanın yanında benzin istasyonunda hava basabilmek için bir dönüştürücü alırsanız bence çok isabetli olur. Daha az bütçeyle toplamda daha işlevsel ekipmanlara sahip olmuş olursunuz.
Pompaların genelde yanında kadroya sabitleme aparatı oluyor. Bazen cırt şeklinde bazen vida şeklinde çıkar. Vidalı olanlar matara kafesine de bağlanabilir.

• Beğen
Btwin kullanmadım yorum yapmayayım. Alacağınız el pompası ne olursa olsun yol bisikletine el kuvvetiyle 100 psi civarında hava basamazsınız, imkansız demiyorum; ama zor bir ihtimal.
El pompası sizi evinize kadar ya da benzin istasyonuna bisikletçiye kadar götürecek basıncı sağlar. Daha önemli olan bence pompanın ucında sibopa uzanan bir rekor (uzatma) aparatı olmasıdır. Bu olmazsa hava basarken oluşacak sallanma hareketi ile sibopun ucu kırılıyor, yolda kalıyorsunuz tam rezalet.
Pompanın yanında benzin istasyonunda hava basabilmek için bir dönüştürücü alırsanız bence çok isabetli olur. Daha az bütçeyle toplamda daha işlevsel ekipmanlara sahip olmuş olursunuz.
Pompaların genelde yanında kadroya sabitleme aparatı oluyor. Bazen cırt şeklinde bazen vida şeklinde çıkar. Vidalı olanlar matara kafesine de bağlanabilir.
Bende dönüştürücü var ve evet sizin de dediğiniz gibi benim aradığım pompa beni benzinliğe kadar götürsün yeter. Ben evde basmak için almıyorum çünkü. Evden çıkıp benzinlikte basıyorum çok rahat oluyor.

Kaliteli bir pompa ve sağlam kol kaslarıyla 100 psi basabilirsiniz. Defalarca ucuz malzeme alacağınıza 1 seferde kaliteli malzeme alıp uzun süre kullanmak daha ekonomiktir. Bunun yanında evde ayaklı bir pompa bulundurmak da faydalı olacaktır.

Geri