Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti seçimi

Sukru71

Üye
Tepki
15
yol bisikleti almayı düşünüyorum(şehiriçinde kullanacağım genelde) fakat klasik mi olsun yoksa yeni modelmi karar veremedim klasikler hoşuma gidiyor sizlerin tavsiyesi nedir hangisi daha kullanışlı olur klasik kullananların yorumlarını alabilirmiyim

Scudo
Cok ucu acik bir soru olmus, butce ve kullanim amaci belli mi?

şehiriçinde kullanacağım evet biraz ucu açık bir soru oldu :D ikiside farklı sınıflar kullanış açısından hangisi daha iyi olur bilemedim

Siniflar farkli degil aslinda, kullanilan materyaller ve teknolojiler farkli.
Klasik bisikletin bambaska bir keyfi vardir tabii, ancak kullanilan alasimlarin agir olmasindan dolayi nispeten biraz daha agir olacaktir yeni modellere gore.
Boyasi, kadrosu, aksami duzgun klasik bisiklet bulabilirseniz cok ugrasmaya ve masraf etmeye gerek duymadan mutlu mesud kullanabilirsiniz.
Ama sunu bilin ki bu isin sonu yok. Kullanacaginiz bolgelerdeki egim, rampa gibi faktorler ne durumdadir bilemiyorum ama klasik bisikletlerde ruble ve aynakol oranlari rampa icin pek uygun olmayabiliyor.
Bence hareketli ve rampali bir sehirdeyseniz klasik bisiklet sizi zorlayabilir. Ama sakin bir sahil kasabasinda yasiyorsaniz birakin yol bisikletini, market bisikleti bile isinizi gorur.

@Sukru71

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Klasik olarak sınıflandırılacak yaşa ulaşmış bir bisikletin bozulabilecek parçaları nadir bulunur türde olacağı için çok pahalıdır.

Tüm mekanik bakımlarını yapabilecek düzeyde bilgi ve el beceriniz varsa klasik veya retro sınıfı son derece çekici olabilir. Ancak gerek yukarıda bahsedildiği gibi ağırlık ve yokuş çıkma problemi, gerekse yedek parça bulunabilirliği ve onarım kolaylığı bakımından modern bir bisiklet öneririm.

kırşehirde yaşıyorum şuan için ama farklı yerlere gitme durumumda var mtb var elimde birtane birtanede yol alayım diyorum sürekli kullanacağım bir bisiklet olmayacak daha çok zevk için bineceğim

keyif içinse klasik olsun o zaman :)
ben senin yerinde olsam direk fuji feather alırdım

http://c3.staticflickr.com/7/6180/6139071779_84aefe792f_b.jpg

Forumda : Fuji feather 2015
Fiyat: (link)

• Beğen
Tepkiler: Dr.Senih
İyi günler herkese. Yeni bir bisiklet almaya karar verdim Yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum.
İki bisiklet arasında kararsız kaldım yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
BİANCHİ SLR 400 52 KADRO - 900 LİRA (ikinci el 1 yaşında)
SEDONA 601 56 KADRO - 800 LİRA (2 yaşında )
hangisini tercih etmeliyim. Şimdiden teşekkürler.

Ben yeni mtb aldım. Aslında şehir bisikleti almam lazım mantıken. Ama gönlüm mtb dedi..
Yani birazda gönlünüz ne diyorsa onu da dinleyin..

Profesyonel bir bisikletçi değilim bu nedenle tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri benim için çok önemli.

@nadirce düzeltme: yukarıda kadro boylarını yazmışım zaten . Ölçüm tablosuna bakınca her iki bisiklet bana uygun boyda.

Carrqro 52, aadona 56 kadro, nasil uyuyor?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yol bisikleti donanımından çok anladığımı söyleyemem. Siz bilen arkadaşların yardımını istiyorum. Benim birkaç tercihim var. (Max 2000TL Bütçem Var.) Sizlere tercihlerimi sunayım. Sizler hangisini tercih etmem konusunda yardım edin.;)
(İsterseniz Öneride Bulunabilirsiniz)
-----------------------------------------------
-Giant Defy 5 Compact
-Carraro Cr Race 022
-SCULTURA 100
-Mosso Monza Cyclocross

@Caique
Kardeşim
decathlondan btwin alur bak bence
2999 tl den 1999 tl ye indi
105 set pedal dahil fiyatı ayrıca taksit imkanı var bence kaçırma

• Beğen
Tepkiler: ihsankılıçkaya
Deniz kardeşm keşke nakit param olsa da alsam para haziran ayında elime geçecek bende bugün Alur'a baktım indirim çok güzel ama malesef alamıyorum.Seçeneklerden hangisini tercih etmeliyim?

Geri