Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bütçe max. 40 bin hocam.
giant defy ya da tcr bakabilirsiniz. aluminyum kadrolu trek emonda ve ya domane olabilir ama karbon giantlar varken bunlara yönelmek mantıklı değil. scott addict olabilir. wiliere bi bakın 36 bin liraya bir modeli gözüküyor sitesinde M beden. Kendimi sizin yerinize koyarak söylüyorum, ben olsam giant alırdım. bianchi carraro vs bunlara girmezdim

Scudo
Bu markaları ve modelleri bir değerlendireyim. Teşekkür ederim. Boy:173 muhtemelen S olacak bisikletim. Şu konu daha önce yazılmıştır muhtemelen çok bilgim yok ama giriş seviyesi ucuz karbonların, pahalı karbonlar kadar dayanıklı olmadığını söylüyorlar, yazıyorlar uzun süre kullanmak istediğim için o yüzden hep üst seviye bir alüminyum bisiklet baktım bir şekilde birini mecbur tercih edeceğim.

Bu markaları ve modelleri bir değerlendireyim. Teşekkür ederim. Boy:173 muhtemelen S olacak bisikletim. Şu konu daha önce yazılmıştır muhtemelen çok bilgim yok ama giriş seviyesi ucuz karbonların, pahalı karbonlar kadar dayanıklı olmadığını söylüyorlar, yazıyorlar uzun süre kullanmak istediğim için o yüzden hep üst seviye bir alüminyum bisiklet baktım bir şekilde birini mecbur tercih edeceğim.
Yaklaşık 2,5 senedir Giant Tcr Advanced 2 kullanıyorum giriş seviyesi bir karbon valla diğer karbonlara nazaran daha kalın örgü yapısına sahip oldukları için daha dayanıklı olabilecekleri kanaatindeyim. Ne kadar hafif karbon o kadar ince katman. Elbette bu böyle değildir ama dediğim gibi maaşallah taş gibi bisiklet.

@chromatic Giant TCR çok iyi bir seçenek olur ( yakın zamanda bende sipariş verdim ve 10 hafta sonra elimde olacak.) eğer Giant TCR düşünüyorsanız Giant Germany Wegberg'e E-mail yolu ile ulaşın stokları güncelleme yaptılar bende ararken buldum

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
E5E0E4F7-FCBA-4F42-84E0-364C6ADEC97B.png

arkadaşlar boyum 1.73
S beden ikinci el denk getirdim
S beden sorun yaratır mı küçük gelir mi ?

Maksimum 25 bin TLya yol bisikleti ariyorum. Daha ustu maalesef Beni asar. Sebebi zaten Yan malzemeler. Ayakkabiyi, kiyafeti filan derken 30 u gorurum. Istedigim tars daha cok group suruslerinde ve yokus cikarken rahat bir bisiklet olmasi. Ozellikle endurance olursa cok daha iyi olur. Istanbul da yasiyorum. Genellikle Kucukcekmece sisli arasi suruyoruz. Eger bisikleti degistirirsem biraz daha Uzun yol yapabilirim. Onceligim 105 set ama min. tiagra veya daha guzeli aklinizda varsa neden olmasin. Onerileriniz icin simdiden tesekkurler. Ek olarak inceledigim contend ar 1 2021 Modeli giant marka yari yol yari gravel misali bir bisiklet var ancak jantlari cok agir oldugu soylenmis Eger degistirilirse 1/1.5 kiloya yakin dusucegi yazilmis. Tabi jantlarda ucuz degil o yuzden degistiremem. Bu bisiklet hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum. Not: Temiz ikinci el olabilir.

Aliminyum ile giriş seviyesi karbon maşanın arasında ciddi fark var mı arkadaşlar?

Aliminyum ile giriş seviyesi karbon maşanın arasında ciddi fark var mı arkadaşlar?
Ortak görüş karbon maşanın alüminyum maşaya göre titreşimleri daha fazla absorbe edip kullanıcıyı daha az sarsması şeklinde.

Benim fikrim ise aman aman, bariz bir fark yok, varsa bile cok minimal seviyede diyebilirim.

Titreşim azaltılmak isteniyorsa maşadan cok dış lastiğin daha geniş ebatlı seçilmesi daha elle tutulur bir sonuç verecektir.

Maksimum 25 bin TLya yol bisikleti ariyorum. Daha ustu maalesef Beni asar. Sebebi zaten Yan malzemeler. Ayakkabiyi, kiyafeti filan derken 30 u gorurum. Istedigim tars daha cok group suruslerinde ve yokus cikarken rahat bir bisiklet olmasi. Ozellikle endurance olursa cok daha iyi olur. Istanbul da yasiyorum. Genellikle Kucukcekmece sisli arasi suruyoruz. Eger bisikleti degistirirsem biraz daha Uzun yol yapabilirim. Onceligim 105 set ama min. tiagra veya daha guzeli aklinizda varsa neden olmasin. Onerileriniz icin simdiden tesekkurler. Ek olarak inceledigim contend ar 1 2021 Modeli giant marka yari yol yari gravel misali bir bisiklet var ancak jantlari cok agir oldugu soylenmis Eger degistirilirse 1/1.5 kiloya yakin dusucegi yazilmis. Tabi jantlarda ucuz degil o yuzden degistiremem. Bu bisiklet hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum. Not: Temiz ikinci el olabilir.
O paraları verip alüminyuma bakmayın derim. Kadro boyunuz nedir o fiyatlara güzel ikinci el karbon bisikletler alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve enzo
Corelli fit bike 1.0 yada zero hakkında düşünceleriniz neler?
Bütçem ancak bunlara yetecek gibi
Corelli Fit Bike 1.0 54 kadro ile yollara devam 👍

Satın aldığın değil, binebildiğin bisiklet senindir 👍

E1C7A843-BC89-4C68-80B3-74D83779AD8A.JPG

Merhaba Arkadaslar,

Guzel bir yol bisikleti almayi dusunuyorum. Hafif ve uzun yillar kullanabilecegim birsey olsun. Yarisci felan degilim, bisikletimle cikip 20-30km zevkle gezebilecegim bazen rahatca daha uzun yollar yapabilecegim bir yol bisikleti istiyorum. Gectigimiz gunlerde Trek Domane AL3'e baktim hosuma gitti ama eminim ki forumda bana bundan daha iyisini onerebilecek ya da benim bilmedigim seyleri bana soyleyebilecek bir suru arkadas vardir. Arkadalar ben amerikadayim ve butcem $3000 kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba Arkadaslar,

Guzel bir yol bisikleti almayi dusunuyorum. Hafif ve uzun yillar kullanabilecegim birsey olsun. Yarisci felan degilim, bisikletimle cikip 20-30km zevkle gezebilecegim bazen rahatca daha uzun yollar yapabilecegim bir yol bisikleti istiyorum. Gectigimiz gunlerde Trek Domane AL3'e baktim hosuma gitti ama eminim ki forumda bana bundan daha iyisini onerebilecek ya da benim bilmedigim seyleri bana soyleyebilecek bir suru arkadas vardir. Arkadalar ben amerikadayim ve butcem $3000 kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
(link)

giant türkiye ile görüşün. geçen ay 22 bin tl ye 105 setli tcr sattılar. güzel kampanyaları oluyor. kadro set alıp toplama da yapabilirsin. wiggle, merlin güzel kampanya oluyor takip etmek lazım. 1500 dolarlık kadro seti 850 dolara almıştım geçen ay. üstüne hidrolik 105 set ile topladım.

Selamlar herkese 3 bisiklet arasında kaldım benzer fiyatlardalar yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler
Öncelikle biraz daha konforlu olsun diye endurans bakıyorum üçününde linkini atıyorum sizlere. Link paylaştırmıyor site o yüzden sahibinden ilan numaralarını yazıyorum

Trek bu ise ultegra set sol arka karbon ezilmiş araba arkasına koymuş minik bir yermiş örgü karbon yaptırmış arka tekrer ile sele arasındaki yerin ortası gibi düşünün bunu en çok beğendim ama bu örgü kargon sorun mudur minik ezikten bilemedim
990935855

Giant bu biraz çizikleri varmış fotolarını attı normal kullanım sürtme boya çizikleri tiagra set
991492117

Merida bu, bunun sıfır ayarında olduğunu söylüyor sahibi
Shimano 105
909609084

Selamlar herkese 3 bisiklet arasında kaldım benzer fiyatlardalar yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler
Öncelikle biraz daha konforlu olsun diye endurans bakıyorum üçününde linkini atıyorum sizlere. Link paylaştırmıyor site o yüzden sahibinden ilan numaralarını yazıyorum

Trek bu ise ultegra set sol arka karbon ezilmiş araba arkasına koymuş minik bir yermiş örgü karbon yaptırmış arka tekrer ile sele arasındaki yerin ortası gibi düşünün bunu en çok beğendim ama bu örgü kargon sorun mudur minik ezikten bilemedim
990935855

Giant bu biraz çizikleri varmış fotolarını attı normal kullanım sürtme boya çizikleri tiagra set
991492117

Merida bu, bunun sıfır ayarında olduğunu söylüyor sahibi
Shimano 105
909609084
53-54-56 kadro bunların hepsi size uyuyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Ben merida-Giant en son Trek derim. Tamirli kadro illaki iyi yapılmıştır ama akılda hep soru işareti bırakacaktır.

Merhaba. Boyum 1.70cm, iç bacak boyum ise 79cm. Peugeot R14 53cm kadro bana uyar mı? Profesyonel veya agresif sürücü değilim, hız odaklı sürmeyeceğim. Hobi olarak uzun yol yapacağım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Merhaba futbol basketbol ve yüzme ile uğraştım. Şimdi kendime bir yol bisikleti almak istiyorum daha önce çok bisiklet kullanmadım. Ama kullanmak istiyorum. Uzun ve kısa yolculuklar yapmak için bana önerebileceğiniz orta segment bir bisiklet var mı?

Merhaba futbol basketbol ve yüzme ile uğraştım. Şimdi kendime bir yol bisikleti almak istiyorum daha önce çok bisiklet kullanmadım. Ama kullanmak istiyorum. Uzun ve kısa yolculuklar yapmak için bana önerebileceğiniz orta segment bir bisiklet var mı?
Bütçe?

Geri