Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tekerlek tavsiyesi

ÖzgürÇobanoğlu

Aktif Üye
Tepki
56
Bisiklet
Focus
Merhaba
İşe bisikletle gidiyorum. Hava şartına göre iki bisikletim vardı ama ikisini de satıp karbon yol bisikleti aldım. Tabi işe gidişlerim devam ediyor.
Her hava şartında kullanıyorum. Yağmur, kar vs o yüzden lastik seçimi konusunda kararsın kaldım.
Benim için tabi öncelik patlamaya karşı direnç. Şu anda lugano var bisikletimin üzerinde ve yeni olduğu için muhtemelen yazı onlarla geçiririm diye düşünüyorum yarılma olmadığı sürece.
Ama tam olarak ne almalıyım bütün yol şartları için karar veremedim.
Conti Gatorskin iyi görünüyor ama ıslak zemin performansının çok iyi olmadığını okudum. Duranolar da çok ağır lastikler. Sizin önerileriniz neler, yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler

Scudo
Bir kaç yerde övgüyle bahsetmişlerdi. Hiç kullanmadım ama...

CONTINENTAL GRAND PRIX 4-SEASON YOL DIŞ LASTİK 700x23C

(link)

bence Michelin Pro 4 serisi mükemmel, açıkcası ben kullanıyorum çok memmunum ıslak yolda da çok fark ediyor. Kendi test video su da var zaten, izleyebilirsiniz :)

Ben Continental Gatorskin kullanıyorum ıslak zeminde uzun süreli deneme fırsatım olmadı daha doğrusu yağmurlu havalarda yol bisikletimi kullanmıyorum :) Fakat yol ortasındaki ağaçları ve bitkileri sulama amacıyla yapılan bilinçsiz sulama yüzünden yola akan sulardan geçtim hatta viraj ortasına akan suların üstünden geçtiğim oldu. Şimdiye kadar herhangi bir süpriz yaşamadım. ilk zamanlarda ıslak zemin bulup fren denemesi yaptığımda fren performansı benim için yeterli sayılabilecek seviyedeydi.
patlak koruması olarak 750-800 km de 1 kere arka lastiğimi patlattım, lastiği söktüğümde 4 parça camı lastikten cımbızla çıkarttım ama birisi iç lastiğe ulaşmayı başarmıştı
sanırım gatorskin in en iddalı olduğu nokta kullanım ömrü, 800km sonucunda arka lastiğin tam ortasındaki kalıp çizgisi hala gözle görülür şekilde duruyor ön lastikte ise kalıptan çıkan pırpırlar hala tek tük gözüme geliyor, kalıp çizgisi ise neredeyse fabrikadan çıktığı gibi duruyor.

tahminen gatorskin in hamuru grandprix serisine göre biraz daha sert. Bu çerçeveden bakınca zaten daha düşük yol tutuş(ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım) daha yüksek kullanım ömrü sağlıyor.

Geri