@mehmetsunu
eyvallah kanki mehmet ama ben açıkça bu bisikleti öyle toprağa felan sokmam zati konforlu olmaz yalnız 25 hacim geldi arkadan öyle bir dayandıki fren sistemine arada boşluk çok az kaldı buda şunu göstermekte arka ve ön 28 hacim tekeri kabul etmeyeceği gibi 35 'ide kabul etmez ,bunun orjinali 23 hacim teker idi ,
@Emre-12
valla bende düşündüm tabi cyclo cross almayı ,fakat sürekli dağ yolarına gir çık gir çık ,tabi sert zeminlerde kompenantlar eskiyecek idi ,biraz masraflı gelir bana diye vaz geçtim yol aldım ,valla bu bisiklet bana şimdiye kadar ne kadar masraf yaptı söyleyeyim,
16 haziran 2015 de aldım ,16 haziran 2016 'da 1 yıl doldu ve ocak 2017 'de 20 'inci ayına geldi,
önce teker gitti tabi,çok yoğun kullandım,3'üncü zinciri takdım iki zincir eskittim ,öndeki fren papuçu eridi onu değiştirdim 12 lira verdim arkadakide yolcu,fren telleri değişti,12 lirada ona verdim yeni aldığım teker acaip iyi çıktı şivalve maraton korumalı ama bisikleti 300 gram ağırlaştırdı, sağlık olsun dedik gülü seven dikenine katlanır dedik, 4 aydır patlamadı teker,şimdi bayağı pahalandı bu teker. 116 lira verdim
ilk zincire para vemedim çünki modifiye yaptım modifiyede para vermedim açıkça arkaya sram x5 uzun aktarıcı kondu,ruble değişti ve teker 23 hacimden 25 hacme çıktı bunlara para vermedim üstteki malllar ile takas oldu
ikinci zincire ktm 'ye 75 lira verdim ,o eskidi,ve üçüncü zincir ise çıktı zincir idi 30 lira verdim ,kullanılmış zincir aldım,daha açılmadı arası ,20 ayda bana masrafı 245 lira oldu ,20 ayda epey yol devirdiğim halde bu kadar masraf çıkardı..