Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti viraj tekniği

Neden düştüğünü tam kestiremedim ama karşıdan gelen arabanın viraj çizgisini bozması asıl neden gibi geldi. Arabayı görünce çizgiden çıkıp erken içe girdi. Bu hamleden sonra hızından dolayı karşı şeride girmemek için direksiyonu içe kırması kaymasına neden oldu diye düşünüyorum.

Scudo
Aşırı yattı ve fren kitlenip düşmesine sebep oldu gibi yoksa yanılıyor muyum ?

Kullandığı lastiğin yol tutuşu iyi olmayabilir.

amacı dış-iç-dış şeklinde apexi alıp dönmekti. zaten gelişi ve dönüşü de bunu kanıtlıyor. karşıdan araba gelince de dışarı taşmamak için biraz daha yatırıyor, o zaman da düşüyor. olan şey de oversteer, yani önden kayma. bu tip durumlarda arkadan kayma pedal hareketiyle veya kontrayla toplanabiliyor ama önden kaymayı toparlamanın yolu yok. zaten farkederseniz bisiklet önce önden kaybediyor dengesini. ayrıca arabayı görüp bisikleti daha da yatırınca frenleri bırakmış, o zaman muhtemelen tekerler arasında çekiş veya hız farkı oluştu, bu da tuz biber oldu.

Sesten duyduğum kadarıyla, dönerken pedalı asfalta değdi. Viraja hızlı girdiği için de toparlayamadı.

Adamların inişi komple hatalı. Ne olursa olsun kendi şeridinde kalman gerekiyor. Bu bir.
Adamın düşme sebebi de pedal. Pedal çevirmeye başlıyor tam orada. Yere vurup düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: V.K.
o pedal çevirme hatasını önde seyir eden arkadaşıda arasıra yaptı. bisikleti yatırırken pedal çeviriyor pedal yere teyet geçiyor. ben ilk izlediğimde onu düşücek sandım ama verilmiş sadakası varmış.

O değilde sağdan soldan sert rüzgar esince de inanılmaz fark ediyor. virajı alırken rüzgar varmıydı acaba.

Fren kollarını izlerseniz düşme sebebi ortada, viraja girmeden hızını düşürüp sonra bisikleti yatırması gerekirken, virajın içinde fren gücünü artırıyor o ses geldiği andada kaymaya başlayınca ne kadar frenleri bıraksada geç kalıyor.

Pedalı yukarıda bırakmadı bence ve arka freni fazla sıkarak kaymasını destekledi

viraj içinde firen yaptı gıbı geldı bana ? yada fazla yatırmaktan pedalıda vurmus olabilir
Düzeltme :)
üsteki herkezde benım düşündüğüm gibi düşünmüş him sesi olsa kesın yazardım tahminim tutması cok hoş iyi forumlar :)

bir motorsiklet kullanıcı olarak video başından beri zaten şaşkınlıkla izliyorum her virajını arkadaşın... Yol bisikletinde yeniyim ancak 2 teker de virajda fren yapılmaması gerekir

Geri