Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti yanına mtb

ajajya

Üye
Tepki
19
İsim
alperen
Yol bisikletini satıp cyclecross mu alsam,sehir bisikletimi alsam yoksa temelli mtb ye mi geçsem diye düşünürken karar verdim.Xrs 040 bisikletimin yanina bir mtb alcam.Fakat bütçe açıkçası suan yok elimdeki gereksiz seyleri satip almayi planliyorum :(
Bu yüzden bana kilitli amöstisörü olan,dağda taşta sıkıntı çıkarmıcak,olabildigi kadar f/p yuksek olan ve 600 tl yi geçmeyecek bi mtb lazim ne önerirsiniz.Kadroyu kaliteli düşünüyorum sonra yükseltme yavas yavas yapabilirim ama bu fiyatada kaliteli kadro zor herhalde :)
Bekliyorum cevaplarinizi iyi pedallamalar...

Scudo
2.el 600 liraya bulursun sahibinden.com'da araştırabilirsin. Benim bildiğim kadarıyla alüminyum kadrolarda 6061 kadrosuna göre, 7005 daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: ajajya
Hocam ben sizin tam tersi kafanızdayim şuan. Mtb kullanıcısıyim. Mtbmin yanına birde salcano xrs040 Sora alicam :) Mtb konusuna hakim ancak yoldan pek cakmayan biri olarak sizin tam tersinizim anlayacağınız :) 600 liraya başarılı bir kadro. İih. Olmaz. Alamazsınız :D biraz biriktirebiliyorsaniz biriktirin. 1100-1200 lira civarına güzel F&P mtbsi alabiliyorsunuz.
Ama zor derseniz bence bi kadro alın o bütçenin hepsine. Elinize para geçtikçe 0-2. El toplayıp yavaş yavaş bisikleti bence.

@M.Burak KARADAĞ
Valla yaz bitmeden binmek istiyorum doya doya mtb yede o yüzden kadro alıp yavasca toplamak yerine salcanonun ucuz mtb lerinden alır sürerim sonra kadro vs. değiştiririm sanırım.Ama aklımda bi model yok açıkçası.

Bide mtb alırken 26" 27.5" 29" kavramına çok yabancıyım.Kullanım alanları nelerdir.Açıkçası ben bazende gezi için kullanacağım için 27.5" diye düşündüm ama siz ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@ajajya 600 lira civarına sıfır herhalde bi salcano ng650 var.

@M.Burak KARADAĞ
Aynen onu gördüm ama zayif bi model herhalde amörtisör kilidide yok.İkinci el bakicam sanirim :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Geri