Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti yol tutuşu

Michelin Pro 3 Race kullanıyorum ben de.. Hem yol tutuşu hem de hafiflik olarak çok başarılı bir lastik.
Ancak ilk aldığınızda bile anlaşılan bir durum var, muhtemelen çok çabuk eskiyecekler. Yanaklar oldukça ince.
1.500km'de 1 kere bile patlamadı ayrıca.

Scudo
@İlker_Yılmaz Ebayda buldum 2 tanesı 84 dolar ama nasıl olur kalıte acısından bılemıyorum
(link)

Veloflex Master 23 yada Veloflex Corsa da tavsiye ederim bakın
23 mm ve 25 mm seceneklerı mevcut
Merlinde şuan indirimde

@Fırat Y. Lastiklerin ortalama bir ömrü olmaz lastiğin kullanıldığı hava koşulundan tutun da sürdüğünüz yollar, kullanıcının ağırlığı, lastiğin hangi basınçta kullanıldığı, frenaj durumu gibi daha bir çok etmen lastiğin ömrünü etkiler. Tüm şartların uygun olduğu durumlarda kullanılan kendini kanıtlamış markaların lastikleri özelliklerinden ödün vermeden 5.000 KM rahatlıkla kullanılabilir. Üst seviye pro diye tabir edilen lastiklerin aşınması daha hızlıdır. Uzun ömürlü bir lastik istiyorsanız endurance tipi lastikleri tercih ediniz.

5000 km sanırım ideal şartlarda olması gereken. Fakat çoğu kişi aşıyor bunu benim gördüğüm.

Arkadaslar Grandprix 4000 SII 700x25 kullaniyorum. Cok memnunum. Cifti genelde 60 Euronun altinda. En dusuk kargo parasi olan yerden alin. Pisman olmazsiniz.

Forumun dönem dönem böyle favori ürünleri oluyor :D
Şu sıralar GP4000S II çok popüler.

@sapienza

1000% civarı bir zam yapmış bu arkadaş:)

image.jpg

Şaka bir yana Ebay'den lastik almanızı tavsiye etmem, bayatlamış eski lastikleri düşük fiyattan veriyorlar şeklinde pek çok yorum okudum yabancı sitelerde.

• Beğen
Tepkiler: sapienza
@onurbike Bu 75 euroyu asıyor dıye gümrüge takılmaz demı kargo parası dahıl degıl o olaya

@ioalici bu siteye gırdımde hıııc bıse anlamadım ayrıca contının sadece bı lastıgı var oda 69 euro

Farkli yerler var. Uygun olana bakınız. Bunlar satış hacmi fazla olan sitelerdir. Lastik rafta kurumaz[emoji4]

@ioalici En ucuz cıftı 50 euro olarak buldum ıste 20 euro kargo ıstemese dırek alıcam

@ioalici (link) bu lınk dekı gercekten cok ıyı galıba kargoda dahıl 75 euroya gelıyor sanırsan 10 euro kargo parası galıba orayı tam cozemedım

Geri