Continental 4000 S II de kullanmış birisi olarak ben Michelin Pro4 Edurance ı tek geçerim. Şeytan kulağına kurşun 2000 km henüz patlak yok. Yol tutuşu da benim gibi zevkine bisiklet süren birisi için çok iyi.
teşekkürler fikirleriniz için.
Peki son bir sorum olacak.
4 mevsim lastiklerinde yol tutuşu artacağı için sürtünme de artıyor. bu gidişi çok etkiler mi yoksa hissedilir bir etkisi olmaz mı?
@BARTHEZ yol tutus arttığı için degil ağırlık arttigi icin yuvarlanma direnci artiyor.
Endurance modeller genelde patlak korumasi platakdaha iyi oldugu için yuvarlanma direncleri biraz daha fazla ancak seasons katlanir versiyonu aslinda bayagi iyi. Sizin lastik karkasli ise yani katlanmiyorsa yuvarlanma direnci saha bile düşük olabilie. Yine pro4 endurance da yuvarlanma direnci görece bayagi iyidir.
@İlker_Yılmaz Evanscycles'ten iki kere alışveriş yaptım son 2 ay içinde. Sitede alışveriş detaylarına bakıldığında takip numarası yok ama site ürünü kargoysa verdiği Zaman mail adresine bilgi veriyor ve DHL takip numarasını paylaşıyor. Ancak ilk alışverişim 7 kilo, ikinci alışverişim 1 kilo civarındaydı . Daha Küçük paketleri başka bir kargo şirketiyle gönderip takip numarası vermiyorsa onu bilemem.