Theo3232
Aktif Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Berkan yildiz
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkür ederim cevaplar için. Benimki de dans edenlerden o yüzden çekiniyorum. Bide lastiğin 28c olması korkutuyor. Anladığım kadarıyla deneyip görmek lazım.289651 dosyayı görüntüle
6 ayi askin suredir gravel bisikletimde sele borusuna takilan modelden kullaniyorum. Bisiklete herhangi zarari yok. Ancak ben 47c lastiklerle zaman zaman kontrolde zorlaniyorum ( oglan koltukta dans ederken😊 ) Yol bisikletinde ince lastiklerle kontrol daha zor olacaktir.
Yol bisikletinde tavsiye etmem ama deneyecekseniz ağırlık merkezinin arkaya doğru kayacağını ve ani frenlemede bisikletin ön tarafının kontrolünün zorlaşacağını hatırlatırım. Çocuğa mutlaka kask taktırın ve ellerini içeride tutmasını öğretin. Ayak kayışlarını takmak da çok önemli. Bunlar çocuk koltuğu ile birkaç kez düşmüş bir babanın tavsiyeleridir şimdiden iyi eğlenceler.Teşekkür ederim cevaplar için. Benimki de dans edenlerden o yüzden çekiniyorum. Bide lastiğin 28c olması korkutuyor. Anladığım kadarıyla deneyip görmek lazım.
Endişelerim vardı zaten. Gelen yorumlardan sonra hiç riske girmemeye karar verdim. Eşimin şehir bisikletine monte edeceğiz sanırım. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.Yol bisikletinde tavsiye etmem ama deneyecekseniz ağırlık merkezinin arkaya doğru kayacağını ve ani frenlemede bisikletin ön tarafının kontrolünün zorlaşacağını hatırlatırım. Çocuğa mutlaka kask taktırın ve ellerini içeride tutmasını öğretin. Ayak kayışlarını takmak da çok önemli. Bunlar çocuk koltuğu ile birkaç kez düşmüş bir babanın tavsiyeleridir şimdiden iyi eğlenceler.
Endişelerim vardı zaten. Gelen yorumlardan sonra hiç riske girmemeye karar verdim. Eşimin şehir bisikletine monte edeceğiz sanırım. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.