Scudo Sports

Yol bisikletine yeni geçtim bir kaç konuda tavsiye istiyorum

Goktug.alp

Üye
Tepki
10
İsim
Göktuğ alp demirci
Bisiklet
Salcano
Yol a geçeli 3 ay oldu, 2. El bir Merida reacto 300 aldım, ama benden önceki sahibi sadece arka aktarıcıyı ultegra 6700 serisi yapmış, ama ben şu an viteslerden memnun değilim ve aynakol da boyası ayakkabı sürtmesinden dolayı soyulmuş, bisikleti komple 105 5800 mü yapsam,yoksa ultegra 6800 serisini mi yapsam bilemiyorum.bisikletin üstündekileri kolay satabilirmiyim onu da bilmiyorum, şuan bisikletin üstünde fsa omega aynakol, ultegra 6700 arka aktarıcı (ss), tiagra 4600 ön aktarıcı, tiagra ruble 10s,tiagra fren vites kolları,4600 zincir,cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
Scudo
105 yetecektir fazlasıyla.Bütçe el veriyorsa elbette daha da üst model daha iyi olacaktır ancak Ultegra'nın üst seviye olduğunu fark etmeyeceksiniz bile.Ayrıca yarış koşmuyorsanız o kadar üst bir grupsete ihtiyacınız yok bence.105 işini gayet iyi yapan bir grupset.

• Beğen
Tepkiler: Goktug.alp
@Goktug.alp Ucuz fiyattan verilirse az bir bütçeyle bisiklet toplamak isteyen arkadaşlardan alıcı kesinlikle çıkacaktır :srnsml:

Neden vites sisteminde değişiklik yapmak istiyorsunuz ki? Belki bakımsız kalmıştır...

Ucuz fiyata verilicek olursa alıcıyım

@Uptown Cyclist tekrardan teşekkürler

@CemBilgin Haziran gibi değiştirmeyi düşünüyorum

@uguryilmaz144 aslında tiagra kollara sinir oldum ki en büyük etken bu benim için çünkü vites kablosu açıktan geçiyor ve gidona takılı bir lambayı veya kamerayı engelliyor,birde fsa aynakol görüntüyü bozuyor :)

Hocam shimano'nun altus ve tourney serisi bile iyi ayarlanıp bakımları yapıldığında tıkır tıkır çalışıyor. Siz keyif amacıyla değiştireceksiniz gibi...

sadece arka aktarıcı ise problem pire için yorgan yakmaya döner o iş,ayarı bozuktur aktarıcının siz detay verin nasıl tepki veriyor geçişte

görüntü hoşuma gitmiyor setim sıfır olsun diyorsanız yeni alın elbette eskisi set halinde gitmese bile parça parça satılır

Geri